Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
LauriineCZka píše:
Mno tak jsem se dneska ráno vzbudila a šla na WC udělat si těhu testík a jak na potvoru je tam jenom jedna, ach jooo
Lauri, dojdi si k dr., psala jsi, že jsi ms měla mít už před měsícem, tak ať ti udělá test z krve.
Tak po víkendu stráveném na Moravě u rodičů přítele jsem konečně doma a to i s MS kterou jsem dostala v sobotu večer.
Takže se budeme muset snažit dál…
A snad to už vyjde
Není nějaký problém po vyvolávačce se snažit, nebo je to v pohodě? ![]()
Laurineczko, nevěš hlavu. Klidně se snažte, ale v klidu a v pohodě, at z toho „nezmagoříš“ a buď trpělivá, miminko přijde
Milujte se pro radost a z lásky, a ne aby z toho byla „výrobna“ mimča.
Já vím, občas už mi z toho haraší ve věži
A „výrobnu na mimča“ z toho neděláme, jako z lásky a pro potěšení, ale ono už toho je občas na mě moc
Ozvlášť, když člověk doufá a pak to nevyjde, tak to na náladě zapracuje
Ale snad se to povede ![]()
Lauri, už jsem to párkrát na nějakou diskuzi psala, tak se nezlob, jestli se budu opakovat, ale bude jaro a s jarem všechno nové a hezké začíná. Pozitivně mysli, ve čtvrtek by už konečně mělo vykouknout sluníčko a se sluníčkem jde hned všechno líp. Udělejte si s miláčkem výlet do přírody, a to by bylo aby mimi nebylo
.
Máš pravdu to sluníčko by pomohlo
A to mimčo se snad taky povede
A to s tím výletem, je taky dobrý nápad měli bychom něco vymyslet
A my to tedkom máme ještě o to složitější, že se vídáme jen o víkendech
Tak ještě tím pádem menší šance na úspěch, když nejsme častěji tak nemužem často sexovat
Ale snad se povede i tak a nebo už zase budeme spolu.
Když spolu nejste v týdnu, tak se na sebe o to víc těšíte
. No a u spousty lidí to ve finále není o moc častější…
No to máš taky pravdu. Ale hold mi to připadá,že to snažení je nekonečné a to se snažíme od září
Pokaždé, když má přijít MS, tak si říkám dám tomu volný průběh, ale já to nevydržím. Chtěla bych být občas tím svým chlapem, on to tak nějak neřeší, když se povede tak se povede a nebo to jen nedává najevo a snaží se mě tím podpořit, ale já bych snad i radši viděla, že to taky tak prožívá. Ale to je těžko ![]()
LaurineCZko nevěš hlavu a fakt na to , že chceš otěhotnět moc nemysli.
My se s mym druhým manželem snažili od loňského července a i když už mám 2 děti tak to prostě nešlo.Byla jsem asi jako ty. Když už jsme se chtěli milovat tak jsem začali říkat, že jdeme dělat miminko a to byla konečná.Tohle mi už přišlo divný. Přestali jsme na to pořád myslet a v prosinci kdy otěhotněly moje dvě kámošky jsem se na to už vykašlala. Testy mi vycházely pořád negativní , ale nakonec se ukázalo že jsem otěhotněla už v listopadu aniž bych to zaregistrovala. Ono to přijde ani nebudeš vědět jak.Držím palečky ![]()
Máš pravdu, ono chce aby to člověk nějak extra neřešil
Ale když ono se lehce řekne, ale hůř dělá, tak musím s tím něco zkusit vymyslet ![]()
Ahoj kolky, prosim o radu. 10 let jsem brala ant. Novynette posledni pul rok jsem neustale krvacela, sotva mi koncila mens, prisla dalsi. Neustale jsem chodila na gyndu po zdrav.strance vse v poradku. Mela jsem dlouho podezreni na antikonc, ale doktor mi tvrdil, ze to neni mozny, ale po 10 letech kdo vi. Vzala jsem si dalsi platicko presneji 8 prasku, po ctvrtem mi opet prisla menst. tak jsem je brala jeste dalsi 4 dny a pak letely do kose. s pritelem chceme miminko, tak jsme meli po celou dobu nechr.styk. posl menstr byla 6.3. a od te doby porat nic. Je mozne, ze jsem otehotnela i po tech 10 letech uzivani antikoncepce. pred tydnem jsem si delala test byl negativni, zrejme bylo priliz brzy, k doktorovi se dostanu nejdrive za 4 mesice, ziji totiz v recku a zde jsou gyn. ordinace v katastrofalnim stavu. prosi napiste mi vas nazor, nevim, zda jsem neudelala nejakou chybu, ze jsem antikoncepci nedobrala do konce, ale krvacela jsem v tu dobu, kdy se ji vysadila.Mohlo by to mit nejake negat.ucinky na miminko , pokud bych byla. Mockrat dekuji.