Clotrimazol AL 100

7
9.3.10 14:30

Clotrimazol AL 100

Ahojky, raději jsem si dnes vytvořila nový nick, jelikož jsem nechtěla založit diskuzi pod svým.
Dneska jsem na testu objevila dvě čárky… jistě, důvod k radosti mám veliký, ale na druhou stranu jsem před týdnem dobrala vaginální tablety Clotrimazol AL 100, u kterých je napsáno, že v prvních třech měsících těhotenství se předepisují jen v závažných případech :-( Nemáte některá s tímto osobní zkušenost? Ráda bych slyšela něčí názor, pokud bude mít podobnou zkušenost. Děkuji všem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11482
9.3.10 14:38

Mushow a měla bys být ve kterým týdnu - asi úplně na začátku, ne? V prvních 3 týdnech to probíhá stylem vše nebo nic - t.j je-li poškození vážný, embryo se přestane vyvíjet a odumře, nebo se dál vyvíjí normálně. A farma firmy se jistí, napíšou skoro všude, že se lék nesmí v těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.3.10 14:41

Kattie, ano, jsem na začátku těhotenství, předpokládám tak 3.-4. týden. Ve čtvrtek se chystám ke své lékařce na výsledky kultivace, tak se nechám vyšetřit. Jen mám toho dneska plnou hlavu. Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.5.12 13:25

Ahoj neví někdo jestli je bezpečné používat mastičku clotrimazol AL1 v těhotenství .Sem ted 37tt a asi sem někde přišla ke kvasinkám , protože mám svědění, které už znám:roll: Občas se mi to takhle z ničeho nic vrátí a mastička vždycky pomohla, akorát jsem ji ještě nikdy nepoužívala v těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.5.12 14:37

mi lékařka řekla, že lokálně mohu užívat mastičku lotrimazol, takže pavoucice, nebála bych se toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.5.12 15:31

já chtěla doktorce volat, ale je pátek a ona už tam není tak díky za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.5.12 16:05

nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.7.12 19:59

clotrimazol al 100 čípky

Ahoj maminky, potrebovala bych od vas poradit. Jsem v 8tt a zastupujici gynekolozka mi na mykozu predepsala clotrimazol cipky. Doma jsem si na pribalovem letaku precetla, ze by se nemely v 1. trimestru uzivat. Muj lekar ma ted bohuzel dovolenou.. Lekarnice se na to take moc netvarila. Mate nektera stejnou zkusenost? Napsal vam lekar clotrimazol v 1. trimestru? Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
30.7.12 20:27

@Tyny no mi v 1 trimestru moje dr řekla, že se žádné čípky nepředepisují, že můžu max používat clotrimazol mast zevně :think:, že se ty mykozy léčí až od 2 trimestru.. ale ono je to asi na názoru lékaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
31.7.12 19:07

Me doktorka taky predepsala v prvnim trimestru klotrimazol a vse bylo uplne ok… takze zadne obavy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
31.7.12 19:11

Já měla v prvním trimestru macmiror a ok :)

• Citovat
  • Upravit
toumaka
8.8.12 08:30

pálení

Ahoj, prosím vás nevím co mám dělat. Gynekolog mi předepsal clotrimazol al 100 a včera večer jsem si zavedla první tabletu, nejdřív to bylo v pohodě dokonce mě to přestalo i bolet a v klidu jsem usnula, ale o půl druhé v noci jsem se probrala se šíleným pálením a chtělo se mi děsně moc na malou. Jenomže jsem se ani skoro nemohla hýbat, protože při každém pohybu mě to strašně pálilo, až bolelo. A když jsem se dobelhala na záchod a vyčůrala se trochu najednou to přestalo a pálilo to už jen trochu, prosím nevíte jestli to nejsou nějaké vedlejší účinky. V příbalovém letáku stojí, že se pálení objevilo u méně než 1 člověka ze 100 pacientů, ale více než 1 člověka z 1000 pacientů. Ještě mi řekněte, že jsem mezi nimi a klepne mě pepka. Už se toho svinstva chci zbavit, už 4 dny jsem se pořádně nevyspala a dnešní noc byla šílená Jenom mě zajímá, jestli některou z vás taky něco pálilo. Doktor mi taky říkal, ať používám i krém, jenomže se teď bojím, že látky obsažené v tabletě mi způsobily to pálení a když se namažu krémem bude to taky tak hrozné, protože se to skládá ze stejných léčiv, které mi můžou dělat problém. Zavolala bych gynekologovi, ale nevím jestli jenom zbytečně neplaším…:( Prosím odepiště mi na to někdo něco, nechci přerušovat léčbu ale zároveň se už děsím noci:(. Doufám, že vás můj podrobný popis moc nevyděsil..

• Citovat
  • Upravit
5868
8.8.12 08:32

A pálí tě to uvnitř nebo zvenku? :think: zkus ten krém a pokud to bude pálit, tak ho rychle umyješ a ihned zajdeš nebo zavoláš dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
toumaka
8.8.12 08:35

Z venku, právě proto se bojím, že ten krém bude zatraceně pálit, když to namažu z venku:( nevím co mám dělat, v noci to bylo děsné.:( děkuju za odpověď, nečekala jsem, že byse mi mohla někdo tak rychle ozvat!

• Citovat
  • Upravit
5868
8.8.12 08:39
@toumaka píše:
Z venku, právě proto se bojím, že ten krém bude zatraceně pálit, když to namažu z venku:( nevím co mám dělat, v noci to bylo děsné.:( děkuju za odpověď, nečekala jsem, že byse mi mohla někdo tak rychle ozvat!

tak zkus namazat jen kousek a jakmile to začne být nepříjmené hned bys to teda smyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí