Moje dítě odejde s každým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
25.7.16 12:25

:mrgreen: tak to je dobrý, když se aspoň zeptá, haha. Já si zase říkám, že když je takovej nebojacnej, že aspon nebude mít problém pak ve školce, že je to k něčemu dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.16 12:26

A mel nekdy drive mamankovske obdobi? Separacni uzkost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
25.7.16 12:42

Dcera v tomhle věku by odešla snad i s bezdomovcem. Přejde to, jen bych mu připomínala, že s někým koho nezná, nemá nikam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.7.16 12:48

@mama67 Takhle malá by dcera taky šla s každým, přešlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
25.7.16 12:55

Neměl, on se od mala na každého směje a snaží se nějak komunikovat. I s maminkama na písku je největší kamos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.16 13:08

@mama67 No k zamysleni to je :think: Preci jen dite by mezi 7-18ti mesici melo projit alespon kratkym obdobim separacni uzkosti..V momente, kdy si uvedomi, ze maminka neni jeho soucasti a muze mu docasne zmizet.Ale mozna jste tim propluli, ani sis toho nevsimla ;) Ono taky zalezi, jak bezne se od ditete vzdalujes apod. Kazdopadne zkousej vysvetlovat.Mam 16m dceru a kdyz ji vysvetlim treba ze do silnice nesmi, ze by ji zajelo auto a udelalo bebi, tak to plne chape..I tvuj syn bude chapat, jen mu to musis rict jeho stylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
25.7.16 21:43

Tak já jsem sama, babička moc nehlídá..takže je malý více méně pořád semnou. Každopádně když jsem mu říkala, že auto mu udělá bebi, tak stejně do ty silnice chtěl jít, neuvědomoval si že nezastavi a zvědavost byla silnější a taky je to býk :)jakmile si něco umane, je těžké s ním pohnout a v 16m to jako vůbec, ono se říká že holčičky jsou šikovnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.16 21:54
@mama67 píše:
Tak já jsem sama, babička moc nehlídá..takže je malý více méně pořád semnou. Každopádně když jsem mu říkala, že auto mu udělá bebi, tak stejně do ty silnice chtěl jít, neuvědomoval si že nezastavi a zvědavost byla silnější a taky je to býk :)jakmile si něco umane, je těžké s ním pohnout a v 16m to jako vůbec, ono se říká že holčičky jsou šikovnější.

Ta moje holčička je beran a věř mi, že když si něco vezme do hlavy, tak si za tím teda opravdu tvrdě jde. Dnes se například usilovně snažila nacpat pinpongáč do trysky od fontány - šestkrát jí to vylítlo a postříkalo celej obličej, ječela, běžela se ke mě utřít a stejnak šla a cpala to tam znovu :mrgreen: Asi by to udělala i posedmé, ale zaujal jí pes jdoucí kolem :lol:
ALe neboj, holt některým dětem tohle „hlídací“ období trvá déle, ale jistě se to brzy srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí