Moje dítě snědlo písek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.6.23 18:26

Moje dítě snědlo písek

Ahoj holky, doufám, že mě uklidníte.
Dneska jsme byli se synem 2 roky 8 měsíců na písku a on si dal najednou písek do pusy. Něco jsem vyndala, ale trošku určitě spolknul. Dala jsem mu pak napít. Je to pískoviště na oploceném hřišti, ale v noci ho nikdo nezakryl a zapršelo na něj.
Co myslíte, jak moc mám plašit? Naše doktorka má dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.6.23 18:29

Zrovna včera měla v puse kamínky. Hm stane se no.

• Citovat
  • Upravit
9655
7.6.23 18:29

:lol: :lol: :lol: Někde jsem četla, že zdravé batole sní za svůj batolecí život kyblíček písku. To je samozřejmě přehnané… ale když si vzpomenu, co všechno sežrala moje děcka venku :think: Písek, trávu, nějakýho brouka, jedno ochutnalo i vajgla, druhému jsem věčně lovila z papuly kamínky… Obě se zdárně dožily puberty a i nadále prospívají. Jen ten písek už nežerou.
Takže neplaš, je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.6.23 18:33
@Anonymní píše:
Dneska jsme byli se synem 2 roky 8 měsíců na písku a on si dal najednou písek do pusy. Něco jsem vyndala, ale trošku určitě spolknul. Dala jsem mu pak napít. Je to pískoviště na oploceném hřišti, ale v noci ho nikdo nezakryl a zapršelo na něj.

Když si vzpomenu co jsem všechno cpala do pusy, když jsem byla malá :lol: klid, přežije to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.6.23 18:38

Muj syn před chvíli oliznul několikrát nákupní košík ve kterém seděl..🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 18:41

Díky :palec:
Já už si vygooglila toxoplazmózu a škrkavky, takže jsem v panice.

• Citovat
  • Upravit
15428
7.6.23 18:42
@Anonymní píše:

Hned na pohotovost! A během cesty bych ještě žhavila toxikologickou linku.
Jako fakt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 18:45
@Šmoulice píše:
Hned na pohotovost! A během cesty bych ještě žhavila toxikologickou linku.
Jako fakt :pankac:

Já jsem ten typ, že bych i poslechla…

• Citovat
  • Upravit
275
7.6.23 18:52

Můj syn taky ochutnal písek a je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
7.6.23 18:52

Na nějakém hřišti někdo překrývá písek když prší? 8o z toho bych fakt vědu nedělala. Oni aspoň pak ví, že to nic moc nechutná :mrgreen: koho dítě asi neochutnalo písek, hlínu nebo cokoliv, stačí když dítěti das cestou domů něco k jídlu do ruky a je to úplně jedno, stejně si něco z venku strčí do pusy i tak

Příspěvek upraven 07.06.23 v 18:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 18:53

@pikola Na tomhle hřišti je plachta, kterou by měl ten, kdo zamyká, zakrýt ten písek. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35734
7.6.23 18:55
@Anonymní píše:
@pikola Na tomhle hřišti je plachta, kterou by měl ten, kdo zamyká, zakrýt ten písek. :nevim:

Tak to máte nějaký nóbl hřiště. U nás je prostě písek na celým hřišti kde se běhá a klacky a listí když tam jsou stromy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15428
7.6.23 18:56
@Anonymní píše:
Já jsem ten typ, že bych i poslechla…

A to počkej až ochutná ho.vno, nebo vajgl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7908
7.6.23 19:03
@Anonymní píše:

Jestli už má v sobě písek a vodu, držel bych ho nějaký čas dál od cementu ;) Jinak asi nic moc nehrozí, protože to by už dávno vymírala polovina dětí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
7.6.23 19:05
@Anonymní píše:

Vetsina deti ochutna i sni veci, ktere k jidlu nejsou. Klid. Co by mela vase doktorka s tou informaci podle tebe udelat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA