Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim, stala se mi jedna otřesná vec a to ze muj syn donesl z intru svrab. Vsude se píše at veci vyperu nejmin na 60 stupňů a zbytek dam ven vymrazit. A muj zásadní problem je ze nemam kam 😂 nemame balkon ani pudu ani sklep. Muzu to v pytlích a plastových krabicích nechat 7 dni zavrene ve skříni? Pomuze to? Nebo nemate nejaky typ aby jste mi pomohli. Jinak z toho asi zešílím, Dekuji moc za odpoved
@Cloudym píše:
Zdravim, stala se mi jedna otřesná vec a to ze muj syn donesl z intru svrab. Vsude se píše at veci vyperu nejmin na 60 stupňů a zbytek dam ven vymrazit. A muj zásadní problem je ze nemam kam 😂 nemame balkon ani pudu ani sklep. Muzu to v pytlích a plastových krabicích nechat 7 dni zavrene ve skříni? Pomuze to? Nebo nemate nejaky typ aby jste mi pomohli. Jinak z toho asi zešílím, Dekuji moc za odpoved
jo, pomůže - navíc i když by jste měli balkon, tak v červnu moc nemrzne ![]()
Ty máš, milá Májo, v devatenácti letech syna na internátě? ![]()
Pokud nemáš doma mrazák, do kterého by se tvoje věci vešly, tak to udělej přesně tak, jak píšeš - dej si je do plastového pytle, hermeticky uzavři a nech týden ležet.
Nechápu, k čemu by ti kvůli „vymrznutí“ byl balkon nebo půda… nemám dojem, že by v červnu měl přijít mráz ![]()
@stinga takže staci kdyz to necham tyden zavrene ve skrini? A ano máte pravdu snad poprve co nejsem rada ze je leto😂
@Cloudym píše:
@stinga takže staci kdyz to necham tyden zavrene ve skrini? A ano máte pravdu snad poprve co nejsem rada ze je leto😂
určitě stačí, jde o to, aby oblečení nebylo ve styku s člověkem a zákožky pochcípaly
@Cloudym píše:
Kde proboha žiješ, že nemáš balkon, sklep, půdu a dokonce ani mrazák?
@Cloudym píše:
zvláštní
jiné dvě diskuze, ve kterých ti je 18-19 let a tady jsi matka kluka na intru? ![]()
Předtím žloutenka a teď svrab?
zvážila bych odbornou psych. pomoc…
@Zumpa píše:
Kde proboha žiješ, že nemáš balkon, sklep, půdu a dokonce ani mrazák?
myslím, že v jiných diskuzích píše, že žije u rodičů, ale tam je jí 18 a má strach, že má žloutenku ![]()
@stinga Dekuji moc a nevíte ještě o nějakém spreji kterým bych mohla vystříkat matraci a sedacky?
@stinga píše:
určitě stačí, jde o to, aby oblečení nebylo ve styku s člověkem a zákožky pochcípaly
je to trol, mrkni na její další založené diskuze…je to 19 holčina s psych. problémy
@Cloudym najdi si na netu, kde půjčují generátor ozonu. Z domu vyneses kytky a mazlíčky a na hodku to tam pustis (nebo na dyl dle velikosti místnosti a výkonu generatoru). Pak jenom pockas další hodinu, než se to rozpadne a vyvetras. V nemocnici tím zabíjejí bakterie a viry a jako bonus to lehce „odsmaraduje“ věci. Svrab by to mělo zničit taky. Navíc je to v podstatě neškodné-ošetřuje se tím i ovoce… akorát to nesmíš dýchat.
@Cloudym píše: 7.1.23 10:17
Zdravím
Vcera v 21:00 jsem si vsimla ze mam zlute zilky v ocich,… muj doktor je taky zavreny. Jde mi spise o to ze mi ted bylo 18 a pokud muj tata zjisti ze jsem chytla zloutenku vyhodi me na ulici a ja mam na ucte jen 1000 kc co mam delat?
@Keyllah píše:
je to trol, mrkni na její další založené diskuze…je to 19 holčina s psych. problémy
už jsem koukla ![]()
@Ivan PPZ píše:
mně se tam líbí " a můj doktor je také zavřený" ![]()
V poslední době tu ty nesmyslné diskuze ke svrabu rostou jako houby po dešti, to je akorát k podpoře paniky ![]()
@admin