Můj syn chytil svrab ma intru

16
6.6.23 14:35

Muj syn chytil svrab na intru

Zdravim, stala se mi jedna otřesná vec a to ze muj syn donesl z intru svrab. Vsude se píše at veci vyperu nejmin na 60 stupňů a zbytek dam ven vymrazit. A muj zásadní problem je ze nemam kam 😂 nemame balkon ani pudu ani sklep. Muzu to v pytlích a plastových krabicích nechat 7 dni zavrene ve skříni? Pomuze to? Nebo nemate nejaky typ aby jste mi pomohli. Jinak z toho asi zešílím, Dekuji moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76904
6.6.23 14:43
@Cloudym píše:
Zdravim, stala se mi jedna otřesná vec a to ze muj syn donesl z intru svrab. Vsude se píše at veci vyperu nejmin na 60 stupňů a zbytek dam ven vymrazit. A muj zásadní problem je ze nemam kam 😂 nemame balkon ani pudu ani sklep. Muzu to v pytlích a plastových krabicích nechat 7 dni zavrene ve skříni? Pomuze to? Nebo nemate nejaky typ aby jste mi pomohli. Jinak z toho asi zešílím, Dekuji moc za odpoved

jo, pomůže - navíc i když by jste měli balkon, tak v červnu moc nemrzne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
6.6.23 14:49

Ty máš, milá Májo, v devatenácti letech syna na internátě? ;)

Pokud nemáš doma mrazák, do kterého by se tvoje věci vešly, tak to udělej přesně tak, jak píšeš - dej si je do plastového pytle, hermeticky uzavři a nech týden ležet.

Nechápu, k čemu by ti kvůli „vymrznutí“ byl balkon nebo půda… nemám dojem, že by v červnu měl přijít mráz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.6.23 14:49

@stinga takže staci kdyz to necham tyden zavrene ve skrini? A ano máte pravdu snad poprve co nejsem rada ze je leto😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
6.6.23 14:51
@Cloudym píše:
@stinga takže staci kdyz to necham tyden zavrene ve skrini? A ano máte pravdu snad poprve co nejsem rada ze je leto😂

určitě stačí, jde o to, aby oblečení nebylo ve styku s člověkem a zákožky pochcípaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
6.6.23 14:51
@Cloudym píše:

Kde proboha žiješ, že nemáš balkon, sklep, půdu a dokonce ani mrazák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
6.6.23 14:52
@Cloudym píše:

zvláštní :think: jiné dvě diskuze, ve kterých ti je 18-19 let a tady jsi matka kluka na intru? :think:
Předtím žloutenka a teď svrab? :think: zvážila bych odbornou psych. pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
6.6.23 14:53
@Zumpa píše:
Kde proboha žiješ, že nemáš balkon, sklep, půdu a dokonce ani mrazák?

myslím, že v jiných diskuzích píše, že žije u rodičů, ale tam je jí 18 a má strach, že má žloutenku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.6.23 14:53

@stinga Dekuji moc a nevíte ještě o nějakém spreji kterým bych mohla vystříkat matraci a sedacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
6.6.23 14:55
@stinga píše:
určitě stačí, jde o to, aby oblečení nebylo ve styku s člověkem a zákožky pochcípaly

je to trol, mrkni na její další založené diskuze…je to 19 holčina s psych. problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
6.6.23 14:55

@Cloudym najdi si na netu, kde půjčují generátor ozonu. Z domu vyneses kytky a mazlíčky a na hodku to tam pustis (nebo na dyl dle velikosti místnosti a výkonu generatoru). Pak jenom pockas další hodinu, než se to rozpadne a vyvetras. V nemocnici tím zabíjejí bakterie a viry a jako bonus to lehce „odsmaraduje“ věci. Svrab by to mělo zničit taky. Navíc je to v podstatě neškodné-ošetřuje se tím i ovoce… akorát to nesmíš dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.6.23 15:01
@Cloudym píše: 7.1.23 10:17
Zdravím
Vcera v 21:00 jsem si vsimla ze mam zlute zilky v ocich,… muj doktor je taky zavreny. Jde mi spise o to ze mi ted bylo 18 a pokud muj tata zjisti ze jsem chytla zloutenku vyhodi me na ulici a ja mam na ucte jen 1000 kc co mam delat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
6.6.23 15:02
@Keyllah píše:
je to trol, mrkni na její další založené diskuze…je to 19 holčina s psych. problémy

už jsem koukla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
6.6.23 15:03
@Ivan PPZ píše:

mně se tam líbí " a můj doktor je také zavřený" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
6.6.23 15:11

V poslední době tu ty nesmyslné diskuze ke svrabu rostou jako houby po dešti, to je akorát k podpoře paniky :cert:
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+