Moje droga - vaření

671
5.12.18 18:01

Já dělala minulý týden koroptvi polévku a zajíce se svestkovo pernikovou omáčkou, ještě nikdy jsem zajíce nejedla a nedokázala si tuto kombinaci představit, ale všechny v rodině a i mě mile překvapila :).. Dále mi ještě moc chutnala vepřová panenka s malinovo balsamicovou omáčkou s brambory, to spojení těch zvláštních chuti je neskutečné. Jinak taky ráda vařím a peču, ale učím se sama doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.12.18 18:13

@sucuba pááni tak to musela být špička. Ja jsem tohle nikdy nedělala ani nejedla :think: každopádně budu ráda když bys byla laskavá a poslala mi recepty abych to zkusila. Jestli nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.12.18 19:39

Nejlepší co jsem kdy dala do pusy byla selečí kýta v jedné restauraci ve Volyni. A získat na ní někde recept, tak skáču radostí dva metry vysoko. Sice kurzy žádné nemám, ale vařím opravdu ráda, jsem mlsoun. Ale co opravdu miluju, je sice trošku prasárnička :mrgreen: ale jsou to asijská bistra, tedy hlavně to, jak dělají maso, pak ty nudle atd. Ale jinak jsem prostě klasik, česká kuchyně u mě vede, ale zkoušela jsem třeba v jedné restauraci i šneky zalité máslem a sýrem a vůbec to nebylo špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 19:49

@_0812_ a typy na nějaké příjemné restaurace které nejsou až úplně drahé a člověk se ňamóózně nají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.12.18 21:15

@KáťaOuvínová Tak to asi záleží odkud jsi, radit třeba restauraci, která je 200 km daleko by asi nemělo smysl. Ale třeba tu skvělou selečí kýtu jsem si dávala ve Volyni v restauraci, co je přímo u radnice. Projížděli jsme a stavili se tam na meníčko a nic lepšího jsem opravdu nejedla. Manžel si tam třeba dal borůvkové knedlíky a prý byly také skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze