Moje droga - vaření
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já dělala minulý týden koroptvi polévku a zajíce se svestkovo pernikovou omáčkou, ještě nikdy jsem zajíce nejedla a nedokázala si tuto kombinaci představit, ale všechny v rodině a i mě mile překvapila
.. Dále mi ještě moc chutnala vepřová panenka s malinovo balsamicovou omáčkou s brambory, to spojení těch zvláštních chuti je neskutečné. Jinak taky ráda vařím a peču, ale učím se sama doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sucuba pááni tak to musela být špička. Ja jsem tohle nikdy nedělala ani nejedla
každopádně budu ráda když bys byla laskavá a poslala mi recepty abych to zkusila. Jestli nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší co jsem kdy dala do pusy byla selečí kýta v jedné restauraci ve Volyni. A získat na ní někde recept, tak skáču radostí dva metry vysoko. Sice kurzy žádné nemám, ale vařím opravdu ráda, jsem mlsoun. Ale co opravdu miluju, je sice trošku prasárnička
ale jsou to asijská bistra, tedy hlavně to, jak dělají maso, pak ty nudle atd. Ale jinak jsem prostě klasik, česká kuchyně u mě vede, ale zkoušela jsem třeba v jedné restauraci i šneky zalité máslem a sýrem a vůbec to nebylo špatné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_0812_ a typy na nějaké příjemné restaurace které nejsou až úplně drahé a člověk se ňamóózně nají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KáťaOuvínová Tak to asi záleží odkud jsi, radit třeba restauraci, která je 200 km daleko by asi nemělo smysl. Ale třeba tu skvělou selečí kýtu jsem si dávala ve Volyni v restauraci, co je přímo u radnice. Projížděli jsme a stavili se tam na meníčko a nic lepšího jsem opravdu nejedla. Manžel si tam třeba dal borůvkové knedlíky a prý byly také skvělé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit