Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Snopy123 píše: Více
V autě.
Stále to byla kategorie levná svatba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak jasně. Svatba se dá udělat za za čtvrt mega dneska naprosto s přehledem.
Viděla jsem rozpočty, takže možností je.
Příspěvek upraven 02.09.26 v 08:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Levná svatba tu jednou byla - někde v Polsku, a hezky daleko od civilizace. Řešilo se, že dva koláčky na osobu, myslím dva zákusky a menu polského hotelu. Celkově to vypadalo, že se Kornela vdává. Anebo její dcera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
O mě nejde
Je vdávala před hm, dost let
Ale tak omladina nemusí zůstat svobodná
A jednu svatbu už máme za sebou… A to víš, jako budoucí tchýně musím bodovat
a mít konstruktivní nápady.
Jako větší zahradu si kvůli tomu kupovat nebudu. Možná že bych ji půjčila od sousedů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi padlá na hlavu? Plýtvat na svatbě? To tak. Lidi všechno snědí, vypijou, pak pořád chodí na záchod, vyletí spotřeba toaletami a vody, ani omylem. Když už se chce někdo vzít, však může. Zajde na úřad, dva úředníci to odsvedci a je hotovo. Kvuli jednomu papíru vyhazovat peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
No ale zas ti přinesou do obálky.
mám takového vyvdaného příbuzného, který to pochopil velmi rychle, že když udělá oslavu (některou i dvakrát) ve vinohradě, kde dá hostům kohoutkovou vodu a jeden plátek masa, tak vybere v obálkách mnohem víc. ten tam ale splachovací záchod má. Rozdat lopaty ho zatím nenapadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se přidám s dotazem. Diskuze mě zaujala. Zakladatelku neznám ani podrobnosti ale. Nechápu jak píše že jim stačí tak málo jídla. To manžel nepracuje a nepotřebuje pořádně jíst?
Děti nemáte že vám stačí tak málo potravin? Nemyslím to špatně jen to prostě nechápu.
Taky musím šetřit ale takto to nejde. Nedokážu si představit že by chlap pořádně nejedl a těžce pracoval celý den. Máme hypotéku tak musím šetřit. Nedovedu si ale představit takto skoro nejíst a fungovat. Jsem asi divná no.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ahoj ![]()
Kde jsi vyčetla že máme málo jídla?
Dnes budu vkládat jídelníček za včerejšek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže řešení máš. Svatbu pořádat v době, kdy bude dostatek ovoce a zeleniny. Jen se připrav na to, že sousedi tě pak nebudou mít moc rádi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit