Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
1.9.26 12:59
@Bytsamsebou píše: Více

Tak sama týdenní nákup pro rodinu nedělám a nemám v úmyslu dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109320
@kornelije píše: Více

Proč ne?
Dva lidi, dvě stehna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21874
@Snopy123 píše: Více

Psala, že jsou tři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.9.26 13:00
@ambruše píše: Více

Tak víme, kdy jdeme z domova a kdy se domů vracíme a jak dlouho nám zabere cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.9.26 13:03
@Hera01 píše: Více

Proto říkám, že ti týdenní nákup, když jdeš z práce domů, nezabere 15 minut :lol:!
Najednou z tebe vyleze, že vlastně po cestě z práce nabereš syna na zastávce a manžela třeba dejme tomu už před Kauflandem a společně vyrážíte šopovat :D. Jak fretky. Běda, jak Vás zaujme zboží, které není na seznamu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.9.26 13:04

Tak představ si, že ten obchod je u zastávky. Takže se sejdeme na zastávce. Jo a žádný seznam nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.9.26 13:08

Nezapomeň napsat, že zastávku máš z jedné strany 100 m od práce a z druhé strany 100 m od svého baráku ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
1.9.26 13:09

Smiř se s tím, že u nich má vždycky všechno naprosto logické a jednoduché vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28197
1.9.26 13:16
@malákráličice píše: Více

Trošku nepraktické v rade pred pokladňou, ktoré vlastne ani neexistujú :lol: ak by boli cestou aj zberné suroviny, ešte by zarobila, cestou odovzdá papier, v obchode fľaše a odvezie si týždenný nákup raňajok a nevarených večerí :pankac: super využita prechádzka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.9.26 13:18

Tak zastávku mám pár metrů od obchodu a stejně bych na té zastávce vystupovala, kdybych šla rovnou domů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28197
1.9.26 13:20
@Snopy123 píše: Více
Čítaj aspoň poriadne :cert: 8 obedov, nie 5 :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
1.9.26 13:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25509
1.9.26 14:12
:lol: se musím smát.. mám dlouhé husté vlasy.. dcery taky dlouhé… každá z nás má šampon a kondicioner na měsíc! takže asi chodíš běžně týden i dva s nemytou hlavou, jinak to prostě není možné… peru denně, velký gel mám na měsíc… co vím od kolegyň, tak to mají taky tak, do DMka/pro drogérku se prostě běžně jezdí každý měsíc…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25509
1.9.26 14:23
@kornelije píše: Více

takže nedáš do vývarové polívky maso, abys ho měla do rizota? to musíte jíst fakt jak vrabci.. my když jsme třeba 4-5lidí na oběd, tak jedno kuře padne za vlast normálně (třeba pečené), řízky klidně z kila prsou se taky požerou na oběd-večeři, případně jich pár zbude na další den. Když čínu, tak nejméně 0,5kg masa a hodně zeleniny a nají se z toho maximálně 5 lidí… u vás asi musí každému v číně stačit dva kousky masa, nebo si je tam přimyslet, nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9823
1.9.26 14:26

@Lucy75 někomu stačí mýt 1-2× týdně. Mi tohle nehrozí. Nechala jsem si teď po letech šmiknout vlasy. Asi 20-25 cm šlo pryč, teď mám bob nad ramena. Paradoxně bude mnohem větší spotřeba šamponu, kondicionéru a serepatiček, které se používají na mokré vlasy, než se fouká a žehlí. Protože ty kratší, rozpuštěné vlasy vyžadují víc údržby. Častěji musím mýt a vše okolo. U dlouhých stačilo dát do rozštěpeného drdolu nebo sponky a bylo vyřešené. Když se cvičí denně, tak musím samozřejmě mýt denně.
Mám kolegyně, které jdou pravidelně jednou týdně ke kadeřnici na mytí a foukání. Jim to celý týden vydrží, než je znovu kadeřnice. Jak to dělají, že jim tak dlouho vydrží vlasy bez mytí. To léta nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat