Moje levná cesta
- Fotoalbum (348)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
Ono je to prý nějak dané řazením ve skladu. Štvalo mne to u papírových, ale ty jsem používala chvíli. Jak to šlo, rak recyklované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Stejný výpočet můžeš přece udělat s tím časem. A pro někoho je čas důležitější než peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Tak počítám opět, budu velkorysá, jdeš každý týden na nákup, zabere to hodinu jeden nákup, tedy úspora 200000/ 50 počet nákupů= 4000
To běžné někde za hodinu vyděláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Určitě to víš, ale jen pro jistotu - na montérky opravdu špinavé z fabriky je potřeba křišťálová soda a mýdlo žabka, namočit přes noc, a pak do pračky zase tuhle dvojici a máš je pěkné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Ty to zase ale prepocitavas zpět na peníze. Třeba ten čas využiji na spaní, na výlet, na čtení. Nebo ho promarnim na emiminu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete mi někdo přeložit ten výpočet… Protože výpočet úspory byl 20 - 30 000 Kč ročně pří měsíčních nákladech.
Kde se vzalo 200 000 Kč?
A mě tedy asi nákup pro nás nezabral hodinu týdně. Než tam dojetu, nakoupím, dám do auta. Klidně 1,5-2 hodiny a to neobíhám nějaké další obchody, abych vychytala akce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Nejsou to montérky z fabriky a absolutně nemám čas se s tím takhle sr. át! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maggdallena píše: Více
Přesně já. Než abych objížděla obchody. Tak radši zaplatím na neakcich klidne 2 litry měsíčně vic. To půjdu radši s deckama ven nebo hodím nohy nahoru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Mne to stoji za to nemuset se s tim tahat.. ale pouzivsm jen občas na doplnění zasob nebo na neco co jinde nemaji
Penize nemam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za 15 minut nakoupit neumím ani šunku u nás. Natož ve městě. Ani nechci. Na velký nákup do města jdeme po dvou týdnech obvykle. A potřebujeme čas. Nejdeme nákupní závody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Souhlas, za 15 minut nakoupit základní potraviny na týden za 1500 Kč, zvážit ovoce a zeleninu, vystát frontu u pokladního pásu a všechno naskládat do tašky na kolečkách a batohu
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit