Moje levná cesta
- Fotoalbum (517)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
Tak to jsme uplne protitypy ve vsem
Ja objednavam snad skoro vse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
No tak procházka je snad pěšky, ne? Copak se někdo prochází emhádéčkem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Se divím, že to tu někteří nechápou, mě se tu dřív tvrdilo, že takto můžou chodit nakupovat děti a vše unesou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
A neunesou snad nějaký běžný nákup? Asi menší děti by neudělaly nákup na celý týden, ale na pár dnů by měly zvládnout nakoupit v době, kdy jsou na prvním stupni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, unesou, ale že teď většina se diví, že by takto nosíte nákupy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo takhle. Nepřekvapuje mě, že je to překvapuje. Ony sivždycky najdou něco, do čeho mohou rýpat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se divím, že ty se divis, že existují různé životní fáze a různé podmínky. Nákupy jsem ručně stručně nosila před 20 lety, dokonce jsem byla tak mladá a silná, že jsem nepotřebovala tašku na kolečkách, a nosila je v ikea taškach. Teď jsem velmi vděčná, že si nákup bez řešení akcí naklikam na rohlíku a svaly dojdu v usetrenem čase posílit do lezecké haly, kde nemusím přemýšlet nad drahým vstupem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Takže vlastně jsi v této diskuzi jen proto, abys mohla prudit? Aby ses mohla povyšovat nad lidi, co třeba přemýšlí o ceně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, jen jsem se pokusila Zelnicce vysvětlit, proč se jí diskuzní příspěvky jeví nekonzistentni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, čti znovu. Nebo běžně zvládnete, během procházky, udělat za 15 minut týdenní nákup a případně jdete na tu procházku s taškou na kolečkách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak hlavní bude to, cenu říkáš týdenní nákup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak v tom případě nechápu, co bychom neměli nezvládnout odnést
něco jiného je, pokud někdo kupuje několik kartonů vod, piva, a další podobné zbytečností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Rohlík, Košík jsou snad nejdražší varianty nákupu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit