Moje levná cesta
- Fotoalbum (216)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice píše: Více
My třeba doma žádné extra velké zásoby nemáme a o tak se dá nakupovat hlavně v akcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tak tu zeleninu taky odmítám..potřebuji ji hodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
To se mi nestává, že bych něco potřebovala a nekoupila bych to v akci..
Ale nejsou jenom slevy které jsou zrovna v akci v letáku ale taky zlevněné věci, výprodeje apod.. ovoce, zelenina, maso, jogurty atd… ![]()
Příspěvek upraven 31.08.26 v 15:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Ale na co potřebuješ deset kilo rýže? Koupím balíček když je v akcí a až ho spotřebují koupim další, třeba jiný druh..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás je jen Lidl a Penny. Kdybych měla kupovat jen zboží z akce, tak umřeme hlady. Jak je něco v akci v Penny, tak je to vykoupeno už dopoledne a těch slev v Lidlu zas tolik není. Když je to, co potřebuju, v akci, tak super. Pokud je to trvanlivé, tak to vezmu do zásoby. Ale nebudu kupovat třeba buřty jen proto, že jsou v akci, když je nejíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Však to dá rozum že nebudeš kupovat něco co nejíte ![]()
Já také nekoupím všechno co je v akci a slevě a výprodeji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
A to je nejspíš to, že ty se spokojíš s čímkoliv, hlavně, že je to levné…někdo má oblíbený duh rýže a proto si koupí do zásoby, když je v akci…a samozřejmě to neplatí jen na rýži.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Taky mám oblíbený druh rýže, ale nepotřebují ji kupovat ve velkém..
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je král letáků manžel. Ve městě se jim podařilo postavit hezky, že jsou blízko u sebe Lidl, Albert, Kaufland, Penny, Dm atd. Pár kroků od sebe. Takže na jeden výjezd do města se nakoupí vše, co chceme + trvanlivé potraviny, ať doma nedojdou. My teda máme jiné zásoby trvanlivého, než tady bylo na fotkách. Plus máme velký pultový mrazák a dvě lednice se šuplíky v mrazáku. Jedna lednice je jen na ovoce a zeleninu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Však píšeš, že když nebude tak koupíš jiný druh…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Tak třeba tablety, toaletní papír a prací gely se dají pochopit. To většinou navíc nekupuješ každý měsíc. Sýr ne vždy v akci (navíc v 1 obchodě) je a jogurt taky, tvaroh, uzenina je tak na týden max. Mléko tedy taky kupujeme v akci, pokud nemáme domácí, ale tam máme tak karton na měsíc. Ono taky záleží jakou spotřebu dané věci máš.
Jak píšu, pochopila bych letákové akce v návaznosti na víc obchodů, kde se snažíš ušetřit za všechny položky, které nakupuješ. Ale být závislá na akcích jednoho obchodáku mi přijde zvláštní a ještě dle toho vařit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit