Moje levná cesta
- Fotoalbum (458)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Snopy123 píše: Více
Takže koupíš třeba kuřecí řízky bez akce za 220,–?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
A není ti líto těch peněz když některé potraviny jsou v akcí o polovinu levnější?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Já do letáků nekoukám vůbec. Mě to brutálně nebaví.
V akci nakupuji. Ale podle momentální akce. Jdu do obchodu, tam zjistím co v té akci je. A podle toho koupím. Vzhledem k tomu, že stejně člověk kupuje furt to samé, tak ví co a jak se dá koupit.
Takže nekoupím prsa za 220, ale vyměním to za něco jiného. Pokud ale vím, že je nutně potřebuju, třeba návštěvě na řízky, tak je prostě koupím a neřeším. Jednou se to nezblázní. Ale pravidelně tohle nedělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem single, tak toho zade tak moc nenavarim
Ale za maso jsem ochotna si i připlatit nejake lepsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je něco, co chci a běžně používám, tak ano. Když chci něco mimo akce, beru to. Beru jen určité značky. Maso ne ze supermarketu. Vejce jen domácí ze známých chovů nebo volný výběh. Sezónní zeleninu a ovoce od pěstitele, co nemá dle potřeby. Brambory od pěstitele, na zimu bereme na uskladnění.
Snažím se nebrat Agrofert.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Já bych řízky za 220 nekoupila ale třeba kuře které je v akci ![]()
Ale pochopila jsem jak to myslíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne 😄 Nejsme školní jídelna ani závodní vývařovna, takže jídelníček na týden opravdu nesestavujeme a už vůbec ne podle toho co kolik stojí. Jíme to, na co máme chuť, a nakupujeme převážně v obchodě, který máme rádi. Když je tam zrovna něco, co běžně kupujeme, za dobrou cenu, samozřejmě to vezmeme.
Ale že bychom obíhali několik obchodů podle toho, kde je zrovna levnější kuře nebo květák, to už vůbec ne. Náš čas má pro nás větší hodnotu než těch pár korun, které bychom tím možná ušetřili. Představa, že v pondělí otevřu letáky a podle nich si rozplánuju nejen jídelníček, ale i trasu po městě, mě tedy opravdu míjí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás je 5/8 jak kdy. Umíte si ten nákup představit
Kupujeme na týden a tedy jako abych obíhala obchůdky. No díky. Většinou to přiveze služba až ke dveřím. Ušetří mi to nejen čas ale i tedy finance. Ono i to objíždění obchodů něco stojí.
Jinak řízky za 220 Kč bych nekoupila. Máma trvale maso v mrazáku, potraviny nakoupené nebo tedy klidně v akci. Čili se vyndá a máme.
A maso tedy máme většinou domácí z chovu příbuzného.
Brambory a nějakou zeleninu bereme ve velkém na zimu.
Příspěvek upraven 31.08.26 v 12:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maggdallena píše: Více
Tak já mám obchody v krátké vzdálenosti od sebe ale stejně nakupuji nejvíc v Kauflandu… někdy Penny…
Ten mi přijde nejlevnější, ale jako obchod mi není sympatický ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč ne, když to chci. Když je něco v akci a potřebuju to, koupím. Když nepotřebuju, nekupuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
A co teda jíš? Chodíš po restauracích? Bereš obědy někde v jídelnách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My nejčastěji Kaufland, Globus, nebo Makro. Makro je pecka na ryby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Makro je pecka na všechno. Chodí tam málo kreténů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
No, to bych úplně netvrdila. ![]()
Zrovna naposledy, když jsem šla nakupovat se tam hádala matka, která stůj co stůj chtěla vzít malé děcko sebou. Mělo tak 5 let. Prý bude sedět celou dobu ve vozíku. Neprošlo to. ![]()
Ale show to byla slušná. Chudáci ti zaměstnanci. Ale jeden říkal, že je to na denním pořádku s těma rodičema. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit