Moje levná cesta
- Fotoalbum (460)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 Tak nějaký čas Tě to stojí vždy i kdyby jsi šla pro 5 věcí a pípala to na samoobslužné pokladně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak samoobslužné nesnáším a tam nechodím…
A ten nákup online tě taký přece stojí čas, nebo ne?
A ještě když kupuješ v různých obchodech, jak bylo zmíněno drogérie z Alzy apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ale čas té stojí i to naťukání na internetu, zaplacení, vyzvednutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupování online pro pětičlennou rodinu nám šetří několik hodin týdně. Naklikani a zaplacení týdenního nákupu na rohlíku je otázka asi 5 minut a nákup dorazí do dveří. Takže šetřím cestu, nakladani do košíku, vykládání u pokladny a skládání do tašek. Já to považuji za geniální luxus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Vyzvednutí mě nemusí stát naprosto nic. Chlap to přinese ke dveřím, už ani nemusím být doma. Zaplacení no dobře. 2 kliky na klávesnici. A nakoupení.
Určitě mě to nestojí tolik času co fyzická přítomnost v obchodě. Navíc si to tam hází každý kdy uzná za vhodné, kdy má čas a chuť. My to pak jen buchneme. Což tedy samozřejmě zvládnou i děti.
Běžně mě nákup pro nás (je nás hodně) stál 2 hodiny týdně. To mě nestojí online ani omylem. ![]()
Do obchodu chodím taky někdy samozřejmě, když chci
A tedy ze zkušenosti tam občas je fronta, atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Tak nám nákupy zaberou maximálně tak 15 minut týdně. Takže to mi nepřijde nijak strašný. A pokud jdu do Kauflandu, tak u pokladny nic z košíku vyndavat nemusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Za 15 minut nakoupíš pro 3 lidi na týden? Tomu se těžko dá věřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak věřit tomu nemusíš. Nějak nechápu, co bych v tom obchodě měla delší dobu dělat ![]()
Pečivo někdy nakupuji v týdnu, stihnu to při přestupu na tramvaj, takže jen využívám plonkový čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nejsem ten správný člověk na online nákupy, neobjednávam z internetu vůbec nic, vubec mě to neláká… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Já jsem úplně neschopná, týdenní nákup by mi včetně cesty zabral aspoň dvě hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Tak to je šílenost a nedokážu si to vůbec představit. My máme obchod na trase procházky, takže se nám nákupem protáhne tak o těch 15 minut. Na tak dlouhou dobu nemáme ani návštěvu Sapy a prolézání místních malých obchůdků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Já teda nevidím rozdíl mezi Hermelínem a Camembertem za 24Kč, takže já asi taky ne. ![]()
Ale třeba oblíbenou šunku dítěti vezmu i bez akce. Kvalitní granule psovi také beru i bez akce. Prostě nemusím dělat kompromisy, když nechci a stojí mi to za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak nepřišla na chuť online objednávání? Vždyť pod jinou identitou L. psala, jak kupuje přes aplikaci ty slevněné tašky. To není on-line objednání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit