Moje levná cesta
- Fotoalbum (562)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zelnicka píše: Více
To víš, některé se tady předvádí jako super, dokonale ženy.. jsem ráda, že jsi si toho taky všimla, jak je to názorově pokaždé jinak…
Nic si z toho nedělej, jenom se někdy předhánějí která víc a líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se nedávno přistihla, že je mi vlastně úplně jedno, kolik co stojí, protože mě nějaká položka navíc prostě nepálí. ![]()
Ale je mi jasné, že mám štěstí a nemusí to tak být navždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Počkej a kdo je to ten „vy“? Protože já bych třeba nikdy neřekla, že čas nic nestojí, protože to je kolosální blbost. Čas je to nejdražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka jenomže tady asi nikdo není v situaci, že musí počítat každou korunu, a občas řešit, jestli zaplatí třeba elektřinu nebo příspěvek do fondu oprav. Pak je jasné, že je nutné výdaje minimalizovat jak se dá - i tím obíháním slev a nošením jídla a pití na výlety. A v té situaci jsi ty byla, to je prostě fakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Vždyť říkám, že jste vybíraví. Těch jogurtů jsou v obchodech kvanta a většinou je v akci i víc druhů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Tak to já mám jinak, vadí mi platit přemrštěné ceny, jako například hermelín když není v akcí stojí 60,– Kč… A takovou cenu za kousek sýra prostě nedám…
Příspěvek upraven 31.08.26 v 20:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
No to bude stejné VY, na které se odvolávají místní zhrzení muži. Prostě hlas emimina musí znít jednotně. Jakmile sem. někdo něco napíše, stává se to všeobecnou pravdou asi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Hermelín je na košíku aktuálně za 35 Kč. Ani nemusím vytáhnout paty z domu… Uf, ještě že nemusím do Kaufu. ![]()
Na iTescu za 30 Kč. Bez akce za 45 Kč.
Příspěvek upraven 31.08.26 v 20:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si počkám až bude za 25,– ![]()
V Kauflandu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Přesně, hermelín je typ sýru, co kupujeme jenom v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Tak kvůli 5 Kč tam nepojedu. 12 km kvůli tomu tam nepojedu.. Asi mám raději svůj čas. A bouchnu ho na iTescu, pokud ho budu chtít mít.
Ale to je stejné jako nepoběžím do drogerie, pokud nechci svoji oblíbenou značku a vezmu to na Alze, kde mě doprava stojí asi 3 Kč a mám box na plotě v podstatě.
A raději místo toho půjdu se psy na procházku, nebo se synem na kolo, atd… ![]()
Chápu systém šetření, ale nechápu kvůli každé položce běhat mraky km.
Příspěvek upraven 31.08.26 v 20:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já to nemám 12 km ![]()
A určitě bych nejela do obchodu jenom kvůli jednomu hermelínu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jo já taky chodím ráda na procházky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije To bylo obrazně napsáno samozřejmě. Taky bych tam nejela pouze pro sýr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ne každý má obchody kilometry daleko. My je máme na cestě domů, takže žádné zdržení. Většinou do nich jdeme buď cestou z práce/školy nebo při večerní procházce. Objednávání jídla online jsem nikdy nepřišla na chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit