Moje levná cesta
- Fotoalbum (337)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proti waflím a šlehače je Havlové snídaně o dost vyváženější. Šlehačka je samý tuk, wafle samý cukr a mouka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Vyvážený má být jídelníček jako celek. Ne jedna snídaně. A ano, na té snídani doteď nevidím nic špatného.
A jen, aby ti rupla cévka - dneska jsem měla cottage, šunku a hroznové víno. Ještě budu mít ostružiny, až vylezu na zahradu pro psa. A kávu s mlékem.
A za chvíli půjdu na nákup, tak uvidím, co bude k obědu a večeři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Palačinky s tvarohem se mi jeví docela v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No takže nevíš, jak to bylo dělané. Za mě tyhle vznešené názvy z restaurací „v kukuřičné krustě“ klidně může znamenat, že to obalovali v drcených cornfleacích, což pak může i bezlepkář. Což být samozřejmě nemuselo, ale čistě z názvu si to nepředstavím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova ty máš boží trpělivost.
To je z toho, že nejíš puding, nutelu 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kheila píše: Více
Více starostí, více peněz?
Přijdeš z práce, začneš podepisovat, nakupovat co je ještě potřeba a hlavně platit ![]()
To neznáš? ![]()
Uf, jsem ráda že už to máme za sebou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Tak vím, že téměř všichni návštěvníci té restaurace tam měli ten smažák a je i nejvíc doporučovaný v recenzích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Za mě pokud by nebyly z bílé mouky…o čemž u Kornely pochybuji…a taky jednou za čas ne x krát do týdne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to ale taky neříká nic o tom, jak byl dělaný. Lidi prostě mají smažák rádi. Kromě mě teda. já nesnáším.
Ale to je můj problém. Kopřivku, játra a smažák nepozřu. Moc teda nechápu, jak jsi došla k tomu, že byl z horkovzdušné fritézy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova
Moje snídaně byla žitná bageta. Vajíčková pomazánka se skýrem, vlastní cherry rajčata, do košičku na muffiny modrých hroznů (malá dětská hrst). Na oběd nám zůstal odlehčený segedín. Budu si dneska k němu dělat ovesno-žitný knedlík v hrnku. Na svačinu zelenino-bilkovinové placky se zeleninou. Na večeři budu dělat svoji verzi coleslaw salát a kuřecí plátky v HF a mám zásobu luštěninových placek místo pečiva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
U vaflí záleží na receptu. Dávám dvě lžičky cukru na asi deset vaflí. Můj tip: Do půlky těsta přidávám strouhaný sýr a dělám je naslano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já už dospěla k tomu, že snídani musím mít proteinu. Ideálně se sýrem a vajíčky. Pak dopoledne vydržím. Jen sacharidy nebo i kaše znamenají, že za hodinu mám hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit