Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10221
6.9.26 17:19
@Šmoulice píše: Více

Proč myslíš? Ja jim za zadkem nestojím, potřebuju, aby vyzvedli a odvedli nejstaršího - ale v pondělí a ve středu ani jeden časově nemůže, protože mam odpoledni pracovní záležitosti - o jedné vím 14 dní a o druhé od tohoto týdne, jinak bych to stihla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22084
6.9.26 17:24

Ne, ona potřebuje, aby jí ti starší odvedli to nejmladší dítě na trénink a z tréninku, ale nemůžou, protože jim posunuli blbě jejich vlastní tréninky a školu.

U nás to takto žhavé teda není na začátku září. My ještě nemáme ani seznam kroužků, co bude ve škole. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22084
6.9.26 17:26
@Zelnicka píše: Více

Toto je bohužel realita dětí, které mají jenom jednoho rodiče. A ty tvoje mají ještě štěstí, že řídíš a jsi ochotná se rozkrájet. Jinak by si musely vybrat kroužek a sport, co mají pod nosem a na zápasy ven by prostě nejezdily, pokud by je nesvezli třeba trenéři.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15965
6.9.26 17:29
@PaníBovaryová píše: Více

A mladší to má jak daleko? Nemůže chodit sám? @Zelnicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21876
6.9.26 17:42

Holky, vy byste se bez té Zelnicky unudily, že? 8)
Raději se pochlubte, kde jste byly na výletech, když to září tak krásně zvládáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21876
6.9.26 17:44

Proč to řešíš? Kdyby mohl, tak přece chodí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15965
6.9.26 17:52
@malákráličice píše: Více

Všechno jde, když se chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14525
6.9.26 18:19

@malákráličice my sme neboli nikde! Sme prvý víkend od cervence doma. V srpnu sme boli doma 3 dni. A tiež mám 3 malé deti (2. ZŠ, predškolák, MŠ). Do toho tento týždeň kontroly po doktoroch (našťastie budúci týždeň už len logo a očné), začali tréningy, včera som bola ako spraskany pes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
6.9.26 18:19
@Zelnicka píše: Více

Tak popros nějakou maminku z tréninku, popros trenéra zda by dítě výjimečně ho nevzal sebou… Zkus sehnat nějakou studentku, která by ho odvedla. Pokud není nic reálného
tak prostě nebude na tréninku a následně na zápase. Asi se nerozdělíš. Co na tom vymýšlet týden. :kytka:

Já takhle vozila syna samoživitelce od syna ze školky. Tak těm klukům bylo 4-5 let. Ona do zaměstnání dojíždí a někdy to nestíhala. Synovi ráno hodila věci do batohu do školky a pak jsem si daly vědět, já ji stáhla děti na trénink (tam se o děti postaral trenér - jsou malý, sami si nezavážou ani tkaničky-) a ona si ho po tréninku vyzvedla.
Mně to nic neudělala, jí to pomohlo. Bylo to výjimečně, ale nebyl problém.
Kupovala jsem kvůli tomu druhou sedačku do auta, ale to mi nevadilo, stejně počítám, že občas povezeme nějaké cizí dítě a sedačka vydrží roky (je to ta největší velikost). 10 l klidně může jet na podsedáku co si vezme ráno cestou do školy, tam je to daleko jednodušší i pokud jde o auto.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81179
6.9.26 18:23

@Zelnicka chápu. A co se stane, když nepojede na ten další zápas? Vyhodí ho? Já t9 neznám. Ale jak se zdá, nastal čas ho učit chodit samotného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81179
6.9.26 18:24

@malákráličice my jen včera u syna, ale ve středu odlétáme prosolit stará těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
6.9.26 18:26
@inkakřivák píše: Více

To záleží co a kde hraje. U nás neúčast v profi na tréninkách se hodnotila do celkového profilu hráče a pokud hráč nechodil na tréninky byl to problém. Navíc ta neúčast byla vidět v aplikaci. To že tam nechodí kvůli rodiči by byl jeho problém (rodičům se vždy předem říkala časová náročnost sportu).
Zase u nás nebyl problém si vypomáhat, běžně si rodiče vypomáhali, vozila jsem takhle x dětí, různě čekali třeba v bodě B, já přibrzdil a dítě naskočilo a to i v těch 10?letech. :kytka:
Někde to zase bylo jedno a jestli jsi byla nebo ne vlastně nehrálo roli.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81179
6.9.26 18:26

@Snopy123 Tady se třeba tři matky střídají ve vození do jazykovky. Když náhodou některá nemuze, vždycky se nějak domluví. Je to velká pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
6.9.26 18:27
@inkakřivák píše: Více

Já měla v tom sportu 3 děti věkově poměrně u sebe. Sami s manželem bychom to nikdy nedali. Vypomáhali jsme si roky s ostatními rodiči, někdy se do toho zapojovali trenéři to třeba když kluci hráli soutěž v týdnu. Vozila jsem různě od 2 km po 30 km, dle toho co děti zrovna hrály.
Ale ta rodičovská vzájemná pomoc u těch starších dětí tam byla zcela automatická. Ono pokud měli trénink 3-4× týdně několik let, tak samozřejmě i ty rodiny měli svoji práci, nějaké koníčky, nemocí, atd…
Jednu dobu jsem třeba jezdila pro spoluhráče vedle do vesnice a pak ho vozila zpět, jeho rodiče zase jezdili na spojnici na křižovatku pro našeho syna, když vezli oni. Další dítě jsem nabírala na zastávce. A to těm klukům bylo tak 11? Vozili jsme těch 30 km od páté třídy, protože přišla nabídka a kluci se rozhodli na to kývnout.
Syn dneska hraje a nabíral spoluhráče po cestě, slyšela jsem ho s ním telefonovat :-) Jsou plnoletí, mají auta ale taky nemusí jezdit po jednom že :-) Příště zase pojede ten kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
6.9.26 18:48

No tak já na férovku říkám, že na výlet jezdíme jen jeden den z víkendu, což bylo včera. Máme barák, tak ten druhý víkendový den uklízíme, pereme, jsme na zahradě, děláme nákup na celý týden. Přes týden máme všichni spoustu aktivit, tak se dělá jen ten provozní úklid a drobný nákup. A kdybychom neměli manžela bydlícího s námi, tak by děti neměly tolik kroužků ani omylem. Bydlíme na vesnici a ta logistika je náročná. Teď už většinou jezdí samy busem nebo na kole, ale občas je potřeba nějaký přesun věcí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat