Moje levná cesta
- Fotoalbum (295)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Nojo, já ji měla nějak za téměř 50letou, ale i tak, nejspíš v těch plus minus 12 měla jiné starosti než číst českou povinnou literaturu.
Ono je to nakonec jedno, to jen že jsme narazili na Robinsona co počítal úrodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A k bramboram tvaroh, všimla jsem si, a ještě fixluješ kalorické tabulky, aby ti to vyšlo akorát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Já si to do nich v podstatě nepíšu, ani to nevážím na gramy. Ale tak nějak tuším, co a kolik sním. Docela mě v tom vycvičila dcery dieta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná. My jíme s tvarohem oboje. ![]()
A někdy i brambory, batáty a tvaroh dohromady. Občas to proložíme řepou, mrkví, dýní a bůhví čím. Hrůza. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No s pak se dají dohromady princezny a polobozi a vypadá to tady jak to vypadá. Ale hlavně, že četla Kapitána Nemo.
(toho jsem milovala)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já ji mohla poslat do školy a v menze si mohla dát pličky na smetaně s knedlíkem. To by jí zcela jistě bylo hned líp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podobná zkušenost. Třeba Kerouaca zná jen málo Američanů. On taky bolševik vydával jen sem tam něco. V Betty MacDonald vynechal stránku o komunismu atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
To jako fakt? ![]()
Já jsem ročník *83 - takže taková ta mezigenerace, něco si pamatuju, něco nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to vařìm psům. Batáty, mrkef, brambory s kuřecím masem nebo mletým hovězím. Přezrálý banány se taky hoděj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Bez masa.
Banány dcera nesmí. ![]()
Ale ano, občas odeberu před osolením trochu zeleniny pro tu naši obludu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila píše: Více
Samozřejmě. Než se něco vydalo nebo vysílalo, tak to muselo být schváleno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit