Moje levná cesta
- Fotoalbum (492)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Mám zrovna oběd. V HF pečené kuličky (mleté krůtí, tuňák, červená čočka, mrkev, mleté vločky místo mouky) a vařené brambory, čerstvou zeleninu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska je prý den řízků a br. salátu. Muž mi volal do práce tuhle důležitou zprávu, že to furt hlásí v rádiu. Oni mají s klukem dneska řízek. Náhoda. Akorát ten salát nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Bataty jsou s cenou 59/kg pekne svatecni jidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
No, zase když koupíš cca 1/2 kila batátů a jeden tvaroh, máš jídlo pro 2 za cca 50-60 korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zápis předmětů na VŠ. Nic se za ty roky nezměnilo. ![]()
https://m.youtube.com/…/XLwuApAJ2eg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Dobře. Ale Georgovi to radši neřeknu, má svoje příbuzné rád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Jako příloha ano. Ale jako hlavní jídlo s nějakým doplňkem, dipem apod, to vychází dobře.
A mají hodně zdravotních benefitů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
8.9.2026 úterý / DAROVÁNO
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Batáty pro psa mi doporučila Linka otrav, když náš Teddy W. A. sežral několik krabic čokolády i se staniolem.
Od té doby má druhé jméno Wolfgang Amadeus, protože to byla čokoláda Mozart. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Akorát, že to nebyl Pátek ale Xury a nebylo to po návratu - ale jinak máš, úplnou pravdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
To mi ukazovala dcera. ![]()
My si vystáli frontu na Karolínku, tu opsali do indexu, ten potvrdila a zkontrolovala paní na studijním a pak se domluvili s kamarády, kdo koho zapíše na která praktika. To znamenalo oběhnout příslušné katedry, tam najít správné dveře či nástěnku a zapsat se na papír na daný čas (to obíhání bylo i při přihlašování na zkoušku). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Nedal ho kapitánovi lodi, který mu slíbil, že bude po 10 letech služby svobodný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit