Moje levná cesta
- Fotoalbum (402)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Dopoledne taky většinou nesvačím. Ale odpoledne si většinou něco dám.
Puberťák ji u nás jen jednou denně
, nelze rozlišit jídla, ji pořád. Má už 180 cm a krásných 60 kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Pokud měli odpoledku, tak ne, protože měli oběd brzy. Teď má oběd až ve dvě, tak si někdy něco malého asi bere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova já chystám jen oběd, pro oba. Jinak si každý bereme sám, nač máme chuť. A třeba svačina, to už vubec. Když mám chuť vezmu si třeba mrkev nebo ovoce, anebo nanuka, anebo sýr třeba. Manžel se obslouží sám, pokud chce něco k jídlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak miminka - snídám, svačím, obědvám, svačím, večeřím a teda cvičím pravidelně. Celkem se daří i dodržet +- časově. Jedu silový a kardio.
Jasné. Ono to jde řešit větší porcí a dát tělu třeba 3× za den, co má mít. Někdo jí jen 2×, co jiní 5× za den. Půstaři to tak mají. Jak jednotlivému tělu vyhovuje. Ale jen ovoce na svačinu bez bílkoviny je strašně hladové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Nedovedu si představit, že si dám v 8 ráno snídani, pak v 10 svačinu a ještě s bílkovinou a ve 12 sním oběd. To bych do sebe nenatlačila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 A Tvůj manžel, myslím normálně vypadajícího, sportujícího, pracujícího okolo domu, atd… si dá k snídaní 1 ks kaiserky a v pohodě vystačí do oběda, kterého taky nic moc není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
No když za to dopoledne máš dost pohybu a výdej energie, tak tu svačinu tělo vyžaduje, jelikož máš hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Uz to u nás bylo 2×, dcera méně, synátor víc. Ještě žijeme celí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
V 8 už spousta lidí pracuje. Vstávám okolo páté. Ty místní musí většinou okolo šesté. Já nesnídám, některé kolegyně ano. Spousta z nich pak svačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit