Moje levná cesta
- Fotoalbum (466)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
Nemám mánii si fotit doma připravené jídlo…
Koment k receptu jsem dala…brambory, cukety a maso mají naprosto odlišnou časovou náročnost pro tepelnou úpravu. Pokud jsi to všechno smichala dohromady, tak z toho nic kloudného nemohlo chuťově být.
Ještě to byly takové ty cukety baseball pálka, aby pozbyly absolutní chuť…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
No máš pravdu, plytvam časem…
Alespoň to vyuziju jako jazykové okénko. jaky idiom v angličtině mohu použít v kontextu Házet hrách na zeď či házet perly svinim? Pokud budeš vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Hlavně že víš jak jsem to připravovala ![]()
Jsi prostě skvělá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tak stačí mi ta fotka výsledného produktu…
Celkově rozhodně by profi kuchar zaplesal, nad tvým kuchařským uměním…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton no me taky napadlo ze brambory a cuketa pečené stejný cas budou neslučitelné. Cuketa je měkká hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Chytrý internet mi nabízí Beat a dead horse… Dá se to v tom kontextu použít???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
No a proto je hubená, že jí často. Já i manžel jsme štíhlí, on k tomu i dost sportuje a je to: v 6 snídaně, v 9 svačina, ve 12 oběd, v 15 svačina, v 18 večeře. Manžel někdy má i druhou večeři. A teda jen ovoce je svačině nebo jen vývar k večeři to by nestačilo ani jednomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Bol niečím plnený? Ja baklažan milujem, najradšej len soľ, cesnak, olivový olej, bylinky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: VíceÚplně normální recept. Takhle dělám plněný lilek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zas nepřehánět. Je divné, když se váží a sepisuje seznam surovin doma. Jak tady dává. To je nějaká úchylka.
Ale zrovna finální fotky jídla nevypadají nijak děsivě, opovržlivě, nejedle.
Jen podle toho co píše, tak jedí málo/ výživově málo. Ale to je každého věc, pokud mu dlouhodobě vyhovuje tak fungovat. Jestli se na těle časem projeví, že strádalo a začne si vybírat daň. Toť otázka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Casting pearls before swine…ono je to z bible, tak je to tu stejne, ale teda neslychavam to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit