Moje levná cesta
- Fotoalbum (348)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My se bavíme o těch, kteří/které takovému přístupu tleskají. Nejspíš je jim blízký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady tomu někdo tleská? Pokud jsem si všimla, tak i Hera mluví o domluvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Domluvě? Pokud to nebude dodržovat, tak se maláHera bude muset odstěhovat. Kde vidíš domluvu?
Ona si tedy plete dojmy a pojmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 předpokládám, že ona tam psala o nějakých dohodnutých pravidlech. Dohodnutých. S tím, že pokud je mladý bude porušovat, pak zkrátka půjde do svého bydlení. A s tím plně souhlasím. Dohodnuta pravidla se dodržují, ne? Jestliže dohoda říká - když si chceš přivést holku, musíme to vědět, pak je pasování holky do bytu jasným nedodržením dohody. Když to obrátím - toto je můj pokoj, a vy do něj nebudete bez mého souhlasu chodit. No a pak mu tam rodiče vlezou, když tam bude mít přítelkyni. Jasné porušení dohody a duvod k odchodu z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Moje 50 letá kolegyně žije s rodiči a poslouchá je. Kdyz chce někam jít po práci ptá se maminky. Potřebuje jejich svolení aby mohla let na dovolenou. Musi sníst všechno jidlo které ji máma nachystá do prace. O víkendu musím uklízet celý barák, nějaké výlety nebo jiné aktivit neexistuje. Během pracivni doby kolegyni matka x krát volá kvůli nesmyslům… Takže opravdu existují takový magoři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček vytvořili trosku na sobě závislou, bez vlastního života a názoru. Ale znám takovou osobně. Taky bude mít letos padesát. Té vyplnili i rozvodové papíry. Tak do nich ryli, že on začal chlastat a ona je prostě troska. Jak malé děcko, které vodíš za ruku. Takový pacientů rodičů je. Četla jsem to i o našem nějakém prvorepublikovém herci. Matka byla panovačná, na něm závislá, žárlivá a vyčítala mu partnerky. Dělala scény. Až raději zůstal sám. Takže v každé době se našel despotický cvok rodič, který ničil vlastní dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 To je podobný případ, od téhle kolegyně odešel manžel i s dcerou kvůli rodičům. Ona místo toho aby se postavila na stranu manžela a dcery, raději zůstala sloužit rodičům. Přitom po pracovní stránce celkem schopná ženská, ale v ostatních směrech úplně vypatlaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale zelnička písala len, že určujú, kedy sa majú vidieť a mladý zelnička preto kupuje drahšie lístky a nie je k dispozícii matke, pod tou logistikou predpokladám starostlivosť o brata. Takže vôbec nevieme ako to majú doma, kvôli čomu potrebujú, aby dcéra bola doma. Možno má tiež mladšieho súrodenca a potrebujú ju kvôli svojej logistike. Možno majú obchod, kde im chodí pomahať, možno chcú, aby mala najlepšie výsledky v škole, tak môže von až má všetko hotové, možno majú pocit, že mladý zelnička má na ňu zlý vplyv… Takých vecí môže byť… Nikde z toho nevyplýva, buď budeš robiť čo povieme, alebo ťahaj z domu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určovat dospělé, kdy smí vidět kluka. To nejde obhájit ničím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
A ty bys žila s někým, kdo opakovaně nedodržuje pravidla a dostává tě tím třeba do nepříjemné situace? ![]()
Příspěvek upraven 20.09.26 v 08:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevieme ako to je. Možno - treba postrážiť brata kým neprídem z práce, potom môžeš von… Z toho jedného komentára sa nedá veľmi určiť, ako to funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže Zelnicka nesmí svého syna požádat o hlídání mladšího sourozence, protože v té době si třeba bude chtít jít na rande?
nepsaly jí tu téměř všechny, ať ho zapojí do pomoci se sourozenci? A najednou je to jinak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije už prišiel ten deň? Vážiť zostatky ťa prestalo baviť 14.9, jedálniček 15.9 a nákupy 16.9? Takže zas až niekedy nabudúce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit