Moje levná cesta
- Fotoalbum (483)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Ja mám tiež okolo 4000 bodov, ale rozmýšľam za čo ich vymením. Teraz som brala strúhanú mozzarellu, čiže body za nákup za 270€ a mám zadarmo syr za 2-3€ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Mňa by zaujímalo to darované jedlo. Akože dcéra uvarila viac ako zje tak vám dala do dózy dve porcie? Alebo na návšteve ostalo, tak vám to zabalili?
Příspěvek upraven 22.09.26 v 15:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
My si tedy s rodinou běžně vyměňujeme jídlo. Tchýně nám pravidelně dává s sebou věci, co má rádo dítě. My zase doneseme třeba buchtu. Nebo udělám víc porci něčeho, tak to donesu mamce a ta zase někdy takhle něco dá nám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: VíceĎakujem za info, ale zaujímalo ma to u kornelije, ako to majú. U nás to kedysi tiež tak fungovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Vícetakže nakoupit za 4 tisíce a dostaneš protlak za deset korun. To jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Takže bys nechala ty body propadnout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Já dlouho o nějakých bodech v Lidlu nevěděla. Teď jsem koukala, že tam mám 1500 bodů, což je za utracených 15000, v našem případě je to tak za 2,5 měsíce. Za to mi dají slevu 100 Kč za nákup, což představuje úžasných 0,67% z mé útraty. Aby takovou štědrostí Lidl nezkrachoval ![]()
Příspěvek upraven 22.09.26 v 16:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Taky to tak dělám. V lidlu se oblečení vyzkoušet nedá. Objednám domů a co nesedí, zdarma vrátím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Nesbiram je. A když je náhodou vezmu, vyhazuju to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Spousta těch úspor nestojí za tu štrapáci. Ale price club BJs dávám pravidelně kvůli benzínu.
Průměr ve Virginii je 4.19 za gallon a s BJ členstvím a kreditní kartou je to aktuálně 3.85.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
To jsou jiné body, v aplikaci. Ne ty, co se sbírají na plyšáky nádobi apod. a lepí na kartičky (i ty jsou už většinou v aplikaci)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Prečo by mali prepadnúť? Dajú sa použiť aj inak, nie takto " výhodne". Asi nemáš aplikáciu Kauflandu keď to nevieš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Mám ji. A tedy noc jiných nápadů tam nemám, jak je využít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit