Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jkra mně fakt přijde, že je to cizinka, když tedy není Lucena 🤣 🤣. Neznám moc lidí, kteří mají takový problém s chápáním textu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tak zrovna ty body z Lidlu fakt žádný šetření není. To je zanedbatelná částka. Dřív když se sbíraly body - samolepky třeba na hrnky, talíře nebo nože, to bylo fajn. To máme doteď, je to kvalitní. Ale dostat protlak za dvacku za utracených 4000 Kč? Někdy koupíme něco za slevové kupóny, ale většinou mají v nabídce něco, co normálně nekupujeme. Teď využiju akorát citrony a sýry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Každému vyhovuje něco jiného. Nepotřebuju mít doma 10 různých hrnků, je proto že mi někdo dá samolepky a já pak stejně musím zaplatit nějakou částku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
V lidlu bývaly v aplikaci dobré kupony, třeba parmazan nebo uzený losos s 50 procentní slevou. Nebo 1+1 zdarma. U kafe např. To se vyplatilo. Nebo jsem tam koupila aku vrtačku, s baterii navíc a kufrikem s vrtakama, sleva byla myslím 60 procent. Ale to už je pár let. Poslední dobou nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Tenhle ten zpusob setreni, ala koupim to, protoze je to ve sleve, i kdyz bez slevy bych to nekoupila, me vzdy fascinoval. Ale fakt to tak nekteri maji.
Co nepotrebuju, nekoupim, no, kdyz bude sleva 100%, tak nad tim zauvazuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Body za nakupy tu v nekterych obchodech jsou, chodim do HEB, ktery je z hlediska cen versus kvalita proste nej (mame ho i blizko
) a tam jedou kupony. Maji je krasne povesene u toho konkretniho produktu, krasne jsou videt, vyuziju, kdyz jsou u potraviny, kterou jsem hodlala koupit i bez kuponu, nebo opravdu hojne a pravidelne pouzivam. Tenhle system je vyborny, nemusim nic resit dopredu, prohliozet si nejake kupony uz dopredu, to by u mne proste nefungovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Pointa je v tom, že si ty samolepky nemusíš brát, taky jsme nesbírali na plyšáky. Ale velký hrnky jsem potřebovala a jsou i hezký. Nasbírali jsme na ně rychle z normálních nákupů, takže ta „odměna“ mi přišla fajn - za 7 bodů, čili útratu 3500 Kč zboží v hodnotě cca 400 Kč. Ale protlak za dvacku za utracených 4000 mě neohromí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Právě mi přijde, že je to čím dál tím víc o ničem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
JO anebo, neco co si moc nekoupim, protoze jsem v setricim modu, ale dala bych si, a uvidim, ze je na to takovahle sleva, tak to vyuziju. Losos je ted teda za slusnou cenu bezne, tak ten jsem neskrtla, ale steaky nam ted zdrazili, cekam na neco podobneho s ribeye steakem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda někdy mražené maliny koupíme. Jak dojde zásoba vlastních. Máme je rádi do pití místo ledu a místo zmrzliny. Když je na něco sladkého chuť. Mražené ovoce se hodí. Na bublaninu nebo linecký koláč se hodí i v zimě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez čerstvé zeleniny a ovoce bych umřela nejspíš hlady. Základ jídelníčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Ano přesně tak..
Přijede návštěva něco přinese, někomu zůstane porce navíc a nevyužije, nebo něco výměnim ve swapu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
Já mám rád Costco, věřím značce Kirkland a slevy rovnou vyvěšují, bez kuponů. Vynikající ryby a vůbec maso. Taky kávu a organický mlíko a víno.
BJs maj otravný knížky kupónů a tak na to většinou peču a Wellsley Farm produkty jsou většinou mizerný.
Ale BJs má skvělý buřty - Kielbasa z Texasu, haha - lepší než v současností na Václaváku, tak je kupuju občas na oheň nebo na utopence když mám náladu.
Ale stejně sežeru za týden zelenýho víc jak průměrná koza, můj doktor je ras ![]()
Příspěvek upraven 22.09.26 v 20:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit