Moje levná cesta
- Fotoalbum (389)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
To je pravda, doplňuje to cosi co alkohol odplavuje
Každý ráno po burčáku
tradiční mám snídani
snídám tři okurky v láku
třesou se mi na dlani
tak si říkám, proč to piješ
když ti to tak nesvědčí
jenže večer kamarádi
ti mě zase přesvědčí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Tak jinak. Někdy něco dostaneme my, někdy zase my dáme něco členům rodiny. Jindy to zas vyjde jako výměna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Kamaráda manželka dělala z nakládaných cibulek pomazánku, moc dobrou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže někdo ti uvaří oblíbenou koprovku když vaři i sobě a pak ti to podaruje…
To neznáš?
Nebo upeče něco dobrého a vezme to sebou na návštěvu a ty mu za to třeba dáš cuketu nebo rajčata… To taky neznáš?
Nebo někomu na swapu dáš to co potřebuje on ti na výměnu přiveze jablka..to taky neznáš?
Jo vlastně ty žiješ v jiné sociální bublině, já zapomněla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije u nás to tak taky děláme. Nevim, co je na tom divného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky tohle neznám. Přijede návštěva a přinese třeba flašku vína nebo na tácku buchtu, pár kousků cukroví. Ale to je jako poděkování. Nikdy mi nikdo nepřivezl vařené jídlo. Swap teda nevyužívám. Leda tak zamlada jsem si vozila na koleje jídlo od mamky. To je něco krajového?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Tak my se klidně navštívíme s rodinou vícekrát v týdnu. Respektive si třeba jenom něco doneseme a zase jdeme. Nebo se u toho ani nepotkáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Já zas miluju takový tu obyčejnou „hospodskou“ octovou zálivku na rajčatový nebo okurkový sálat. Toho bych vypila půllitr. Já to doma neumím trefit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
No a to se předem domluvíte, že něco donesete? My dostáváme akorát rajčata od babičky že zahrady. Zásadně neohlášené a zásadně, když jsem právě kilo rajčat koupila. To ještě jde. Ale přijít domů s nákupem na večeři a najít tam hrnec s koprovkou, to teda nevím, co bych s tím dělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V dnešní době existuje třeba WhatsApp. Takže stačí napsat: udělala jsem víc omáčky, chceš se stavit na oběd, máme ti to večer donést, nebo nemáš zájem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Houby. Byly to gumáky. Jsou sice všechny levé, ale nekupte to za ty peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to ani na swap nezajdes vyměnit nepotřebné holínky za dvě porce guláše od někoho, koho vubec neznáš, nevíš, jak je ten guláš starý a čím si prošel? Fakt ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
WhatsApp? Co to je? Tak jestli máte v rodině někoho žijícího o samotě, třeba seniora, tak to chápu. Ale že bych jiné vícečetné domácnosti nabízela zbytky.. Nereju, ale tohle prostě neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teď si představ, že ten aktivní důchodce takhle napíše i nám
holt máme dobré vztahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit