Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81520
23.9.26 09:32
@kornelije píše: Více

Obětovala jsem se a našla. Kdepak vidíš jablka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soudce123
23.9.26 09:33
@Kelsey1 píše: Více

Máš pravdu ;) a ti kteří to tak šíleně!!!řeší co to vůbec jí, tak ať do restaurací ani nechodí, nemá to cenu…ale říkám ne všechny restaurace jsou špatně, nebo něco nedodržují to nebudu a ani nechci zpochybñovat…jsou i férové a kvalitní…ale já to neřeším a ani se nepidim co jsem snědla, když to chutná :D

• Citovat
  • Upravit
17997
23.9.26 09:35
@inkakřivák píše: Více

Třeba v Globusu…
A to by jsi se divila jak to tam třeba zrovna při výrobě zákusků vypadá :roll:..
Ale nevíš tak věříš, že tam je svět ještě v pořádku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56992
23.9.26 09:37
@Soudce123 píše: Více

Vzdyt se nepid. Ostatni muzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17997
23.9.26 09:38
Ano to je u ní obvykle, že začne překrucovat a hlavně si vymýšlet svoje výmysly…na to je odbornice..
@malákráličice píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22007
23.9.26 09:42

@inkakřivák Strana 465
„Nebo někomu na swapu dáš to co potřebuje on ti na výměnu přiveze jablka..to taky neznáš?“
„A to ani na swap nezajdes vyměnit nepotřebné holínky za dvě porce guláše od někoho, koho vubec neznáš, nevíš, jak je ten guláš starý a čím si prošel? Fakt ne?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9382
23.9.26 09:47

A ty mi zrovna chutnají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17997
23.9.26 09:50
@Venett píše: Více

No a ta kvalita je taký špatná, všechno z prášku, samé umělé přísady…
Opravdu, mám to z první ruky..
Tam nikdo nedělá opravdovou šlehačku do dortů z čerstvé smetany…apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118669
23.9.26 09:53

Tak to je pochopitelné vzhledem k cenám. Není možné vyrobit kvalitní jídlo podezřele levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22007
23.9.26 10:03

Určitě vaří a vyrábí z toho, čemu na prodejně brzo projde expirace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17997
23.9.26 10:16
@malákráličice píše: Více

Ano, ano…
Já bych o kvalitě a použitých surovinách jak v obchodech tak v restauracích mohla mluvit hodiny… To by tady některé pěkně koukali…
Když mi v kantýně prošel jogurt, šup do kuchyně do salátů.. když byl nějaký krém, nebo příchuť tak se udělál z něho dezertik do chladícího pultu..
To samé prošlé salámy, klobásky, ovoce co se už neprodávalo, například banány.. pomačkané sušenky zase do základu na dezerty…
V restauraci za celý týden brambory které zůstali se o víkendu házeli do fritaku a jak chutnali americké brambůrky..
A to byl prosím velký podnik kde se to na venek prezentovalo jako super moderní…
Ale prostě odpisy a prachy vládnou světem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81520
23.9.26 10:25

@malákráličice davala jsem taky citací a tam se mluvilo o hotovém jídle. Takže žádné překrucování. Bylo to někde o pár stran dřív než ta jablka.

Příspěvek upraven 23.09.26 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soudce123
23.9.26 10:29
@jkra píše: Více

Však nepídím…a ti ostatní se pravdu nadopoídí. :D i když si myslí že jo…ti špatní ti to říkat nebudou :lol: jenom ti kteří tam dělají vědí :dance: jak to chodí a kolik prošlého lidi spapinkají. a ty české kontroly a hygiena :lol: směšné…sem tam někoho krouhnou aby se v televizi neřeklo…ale jsou tací co šílené věří co napíšou v novinách nebo slyší ve zprávách :nevim: je hodně naivních lidí a to média vědí… :D

• Citovat
  • Upravit
118669
23.9.26 10:30

To se máš čím chlubit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56992
23.9.26 10:32
@Soudce123 píše: Více

No, proto my treba nekupujeme zakusky a u restauraci chodime jen do par vybranych. kazdy se zaridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat