Moje levná cesta
- Fotoalbum (471)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
Obětovala jsem se a našla. Kdepak vidíš jablka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Máš pravdu
a ti kteří to tak šíleně!!!řeší co to vůbec jí, tak ať do restaurací ani nechodí, nemá to cenu…ale říkám ne všechny restaurace jsou špatně, nebo něco nedodržují to nebudu a ani nechci zpochybñovat…jsou i férové a kvalitní…ale já to neřeším a ani se nepidim co jsem snědla, když to chutná ![]()
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše: Více
Třeba v Globusu…
A to by jsi se divila jak to tam třeba zrovna při výrobě zákusků vypadá
..
Ale nevíš tak věříš, že tam je svět ještě v pořádku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák Strana 465
„Nebo někomu na swapu dáš to co potřebuje on ti na výměnu přiveze jablka..to taky neznáš?“
„A to ani na swap nezajdes vyměnit nepotřebné holínky za dvě porce guláše od někoho, koho vubec neznáš, nevíš, jak je ten guláš starý a čím si prošel? Fakt ne?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venett píše: Více
No a ta kvalita je taký špatná, všechno z prášku, samé umělé přísady…
Opravdu, mám to z první ruky..
Tam nikdo nedělá opravdovou šlehačku do dortů z čerstvé smetany…apod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je pochopitelné vzhledem k cenám. Není možné vyrobit kvalitní jídlo podezřele levně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě vaří a vyrábí z toho, čemu na prodejně brzo projde expirace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Ano, ano…
Já bych o kvalitě a použitých surovinách jak v obchodech tak v restauracích mohla mluvit hodiny… To by tady některé pěkně koukali…
Když mi v kantýně prošel jogurt, šup do kuchyně do salátů.. když byl nějaký krém, nebo příchuť tak se udělál z něho dezertik do chladícího pultu..
To samé prošlé salámy, klobásky, ovoce co se už neprodávalo, například banány.. pomačkané sušenky zase do základu na dezerty…
V restauraci za celý týden brambory které zůstali se o víkendu házeli do fritaku a jak chutnali americké brambůrky..
A to byl prosím velký podnik kde se to na venek prezentovalo jako super moderní…
Ale prostě odpisy a prachy vládnou světem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice davala jsem taky citací a tam se mluvilo o hotovém jídle. Takže žádné překrucování. Bylo to někde o pár stran dřív než ta jablka.
Příspěvek upraven 23.09.26 v 10:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Však nepídím…a ti ostatní se pravdu nadopoídí.
i když si myslí že jo…ti špatní ti to říkat nebudou
jenom ti kteří tam dělají vědí
jak to chodí a kolik prošlého lidi spapinkají. a ty české kontroly a hygiena
směšné…sem tam někoho krouhnou aby se v televizi neřeklo…ale jsou tací co šílené věří co napíšou v novinách nebo slyší ve zprávách
je hodně naivních lidí a to média vědí… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Soudce123 píše: Více
No, proto my treba nekupujeme zakusky a u restauraci chodime jen do par vybranych. kazdy se zaridi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit