Moje levná cesta
- Fotoalbum (395)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey1 píše: Více
Pokud to neprehanis, muzes si dat cas id času i tu klasiku venku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Vždyť je to svíčková na smetaně, ne na šlehačce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
U nás je smotana na varenia a smotana na šľahanie, takže ja som v bezpečí, použijem smotanu. Akú? Uvidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si dám občas i klasiku. Ale je to na úrovni zákusků. Zákusek si taky člověk nedá denně, každý týden a někdy ani každý měsíc. Mám tu babičku zrovna po tady zmíněné rakovině střev. Mamku po civilizační nemoci. Nechci tomu jít proti. Takže jsem začla uvažovat o jídle jinak. Co mám ráda, tak jsem se naučila připravovat tak, ať neubližuji tělu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měsíc bez zákusku
tak to si nedovedu představit. A vlastně ani týden. Jsem zvyklá, že o víkendu byli vždycky něco sladkého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Ja tam davam slehacku a jeste nikdo nerekl, ze by mu to nechutnalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepíšu, že doma nic nepeču. Psala jsem zákusek a ten bývá v cukrárně kupovaný nebo na oslavě od někoho pečený. Zas se chytneš slovíčka a na něm se budeš točit půl roku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pak se nediv, že to máš tučnější. Navíc ji tam nejspíš dáváš mnohem víc, než je běžné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakusky taky nejím, jen vyjimecne
Aktualne zrovna nejim skoro nic
Jedno jídlo denne a zbytek podle toho co mi naskace za hodnoty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Ja se tomu nedivim, vždyť píšu, ze ji skoro nedělám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je vtipný… Když doma upečeš třeba věnečky, tak je to v pohodě a není to zákusek. Ale když si to koupíš v cukrárně, tak už je to zdravi škodlivý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že jsi psala, že u tebe hrozí infarkt. Není pro tebe opravdu lepší, se začít chovat k tělu rozumněji? Jíst výživné, ale odlehčené verze jídla a rozložit si porce průběžně přes den, než jíst jen jednou denně? Není ti zle, když jíš jen jednou denně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit