Moje levná cesta
- Fotoalbum (562)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
Zvlastni, jak moc te provokuje, ze se o sebe nekdo stara. Potrebujes si timhle komentarem obhajit to sve sladke a tucne, abys ses necitila tak provinile? Chapu, ze kopnout si do ciziho zdravi je jednodussi nez zvednout velky zadek a zacit pro sebe neco delat. Zkus to priste zpracovat v tichosti, at se tu takhle verejne neztrapnujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Tak pak je asi tedy hloupost to mít jako přivýdělek navíc v době kdy žiješ z ruky do pusy.
A ta hodnota tam pro Tebe musí být jiná. ![]()
Edit, teď jsem koukala na FB nějaké paní co vyrábí keramiku, no je to drahé ale zase je to vyrobeno srdcem, atd… Tak proč by to neprodala. A zájem o to je. Umí najít zájemce, netvrdím, že je to jednoduché. Ale to PR tam má jako celek, musí se o to starat, cílit, atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakjinak:). Jo, on salat a kus krutiho k obedu je totiz horsi nez kablkovy knedlik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
To vis ze jo. Moc bílkovin a žádný jednoduchý sacharid😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Neobsahuje cukor a málo sacharidov, takže nejaká zdravá módna novinka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Ručné práce sú relax, nie na zarobenie. Žiaľ. Keby do ceny výrobku započítala plat, nikto by toľko za to nezaplatil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Pretože u nich sa tak jedlo vždy, samé sacharidy a cukry. Je na to zvyknutá, ľahšie, zdravšie jedlo by jej nechutilo. Ako niekto, kto je celý život vývar z bujónových kociek neocení poctivý vývar z kostí, mäsa a zeleniny. Výživovo tam rozdiel nevidí, tak si dá tú bujónovú kocku, pretože jej viac chutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nerozumím. Jestli si myslíš, že jsem chudák, protože si odpírám sladké a tučné, tak neodpírám. Něco sladkého jím, ale spíš domácí buchty a koláče a ne moc často, nepotřebuju to. Mastné mi nechutná. Mám ráda maso, ale ne tučné a smažené. Paštiku jsem nejedla snad 20 let, už jen z toho puchu se mi navaluje. Okolo stánků se smaženými produkty chodím obloukem, taky to nesnáším. Doma jsme to nikdy nejedli, nejsem na to zvyklá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Jj, to je jak skok do rakve v přímým přenosu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Zrovna svíčková je zdravý jídlo. Hovězí, zelenina, smetana. Knedlíků není potřeba 5. A řízek je nejlepší dezert. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Smažený mi nevadí. ale když jsme se toulali po Newfoundlandu tak jsem toho měl po třech dnech plný zuby. Jiný jídlo než Fish n Chips tam snad ani neznaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit