Moje levná cesta
- Fotoalbum (463)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 šetřím, ne? Kdo se boji, nesmí do lesa a kupovat mouku. Já tím trávím děti, vnoučata a manžela. Křivák, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj dnešní oběd, vznikající kuřecí prsa a skvělé krutonky s kešu. Levný to teda nebylo. Dnes jsem víceméně na zelenině a ovoci, včera na návštěvě jsem k večeři dostala bagetu s pařížským salátem a salámem. Celý den mi bylo těžko, ale nechtěla jsem hostitele urazit, tak jsem to snědla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Já je tak týden zpátky našla v hořké čokoládě. Pravda, nebyla nejnovější, dostala jsem ji předloni k narozeninám, ale proč ty mrchy žerou čokoládu?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: VíceŽádné. Nebo česnek. Jsou i byliny, ale nejraději to mám bez.
Příspěvek upraven 26.09.26 v 20:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aj grahamová a celozrnná múka sú ich obľúbené. Paradoxne som ich nikdy nedoniesla v obyčajnej bielej pšeničnej múke ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu zaklepat. Zatím jsem neměla problém ani u vloček, ani u jiných mouk. Doufám, že si je tímhle nepřivolám.
Ale jednou jsem si pozvala domů vlastní melancholií molí letku sama
. Jak děcka tvoří různé výrobky ve škole. Tehdy teda ve školce. Přírodniny, ručně obarvené těstoviny atd. Přece nevyhodím krásný věnec, jsem si říkala. Hezká, dětská výzdoba. Jenže to bylo lákadlo pro moly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co bych dala za moly v mouce, my zjistili, ze mame termity v drevenym plote, vcetne toho noveho cedroveho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty mechy žerou všechno. Na starým baráku mi jednou pořád lezli z komory. Nakonec jsem je našla ve staré papírové tašce, zřejmě jim hrozně chutnalo to lepidlo. To byl hotový molí Chodov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Tak to jsme rády, že sis z těch šetřících rád tady něco vzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit