Moje levná cesta
- Fotoalbum (492)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Snopy123 píše: Více
Nejlepsi je to pro decka ci vnoucata. Rict jim, ze se „pojede na vylet“ a vzit je do vinohradu/pole/na zahradu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda bez mučení přiznávám. Pšeničnou mouku kupujeme, používáme minimálně a spíš jen doplněk k jiné mouce. Máme jedno kilo na půl roku i víc. Ale zas kupujeme špaldovou hladkou, žitnou, ovesnou nebo ovesné vločky si pomelu na mouku, mandlovou a jiné. Špaldová je v Lidlu taky za rozumnou cenu.
Asi se to naučilo kupovat víc lidí, protože včera jsem tam chtěla vzít. A bylo úplné houby v regálu. Takže jsem musela vzít cestou v Tescu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 ale jo, proč ne. Každý co mu vyhovuje. Já jsem třeba nepřišla na chuť skyru. Nevím, jestli byl špatný nebo co. Nechutnal mi, nekupuju. U mouky to mám naopak, pokud jinou, tak jen jako přídavek k pšeničné.
Příspěvek upraven 27.09.26 v 12:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
A podruhý musíš naplánovat třeba zoo, aby se děcka zase nechaly nachytat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Skyr taky nesnáším, a jeho oblibu nechápu (jde mi o chuť, ne o nutriční hodnoty). A cottage mi chutná jen z lidlu, z ostatních obchodů/výrobců je často suchý jak cesta, musím do něj přidávat smetanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Jestli je z jineho města než z Ostravy, tak to výlet je. ![]()
Tohle slovíčkaření fakt nesnáším. Je mi úplně jedno, co kdo nazývá výletem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi takhle vadí tvaroh. Cítím ho, přestože se zapeče třeba do ovesných lívanců. Má tak specifickou, výraznou pachuť, že je cítit i v něčem. U nás tvaroh jen manžel jí. Řecký jogurt, ani skyr nemají tu hrubou, nepříjemnou pachuť, jak má tvaroh. Takže já raději tohle. Ale samotné nikdy. Musí být prostě v něčem zapracované. Skýr (řecký jogurt taky) necítím zašlehaný ani v pomázance. Dneska chci dělat rybičkovou. Tam ho dávám místo jakéhokoli másla.
Příspěvek upraven 27.09.26 v 12:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tvaroh snidam. Treba az v 10. Chutna mi a staci 100gr s nemam hlad. Stejne ho jim po cviceni. Skyrem obcas nahradim obed.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Vlaštovky nazývaly zase všechno expedicí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Mám celoživotní až odpor na mléčné výrobky. Proto bych třeba jogurt nikdy na lžičku nesnědla. Ale posouvám vlastní hranice chutí postupně. Naučila jsem se toho dost sníst, že je prostě do něčeho zapracuji, ať jsou neviditelné, chuťově nepoznatelné. Ale tvaroh bude můj doživotní nepřítel. Je moc výrazný chuťově a to nedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Chapu. Ja zase nesnesu smetanu nikde v omacce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Veď kornelija chodí na nákup autom, nič v rukách neťahá. Hera už nemá auto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit