Moje levná cesta
- Fotoalbum (442)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inkakřivák píše: Více
Tak ne každý musí jíst jak prokopnutý ![]()
U nás dneska dítko mělo necelé 2 menší jablka, 1,5 pita chleba se šunkou s sýrem, mrkev, půlku rajčete, půlku okurky, 2 kupované croissanty. Na večeři zatím nemá chuť. K tomu necelých 20 km výlet v přírodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud někdo ji více jak šest let pod bazal, tak prostě na tu podvýživu zajde. Asi tak. Je rozdíl jíst střídmě a je rozdíl hladovět. Ale bez obav, kornela mluvčího nepotřebuje, ta se obhájí sama. Dítko ať si ji jak mu chutná. To je mi úplně fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak proč tě tak moc trápí, jak se stravuje cizí rodina? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem dát blijiciho smajlika, ale to se nedělá
Já ho musím někam důkladně schovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to dospělý chlap. Normálně se někde dojídá, v horším dopíjí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Ty jablka a croissant snídaně, jeden pita chleba oběd, pak croissant, a odpolední svačina zelenina a půlka půlka chleba. K večeři nakon v dojedl druhou půlku a zatím mu to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme od oběda na cestách. Už hlady šilhám. Vyhlížím večeři a to jsem cestou odpoledne svačila. Jsem přemýšlela, že koupím grilované kuře a budu ho na prasáka obírat v autě. Ale vydržím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tvrdnu doma, updatuju kuchyn ( byl z toho projekt na nekolik vikendu), vyhazuju prebytecnosti. Uvareno nastesti mam, dusene veprove se zeleninou, vecer si dam obr salat se zahradky, vajicka. Dcera mi udelala velky matcha late, ani nikam chodit nemusim. Ale uz se tesim, az si ve vyrazne odlehcenem dome odpocinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela tvaroh, orechy a malinovy rozvar ke snidani. Obed salat_ rukola, rajce, okurka, lnene seminko a 3 platky sunky, 50gr.fety. vecere 100 gr. Hoveziho a 300 gr. Salatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já přemýšlím, že zítra vezmu vnoučata a pojedeme do zoo. A tím bych vyřešila oběd. Pravda, bylo by to dost drahé řešení, ale nemusela bych vařit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit