Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5490
28.9.26 09:12

@kornelije A nechceš dát nějakou tu šetřící radu? Co třeba to levný jídlo pořízené někde venku? Krom WC zadarmo, které je stále místem v utajení jsem se toho moc nedozvěděla. Třeba tedy nápady na levný výlet, atd… Vždyť kromě videií z dovolené a jídelníčku tady nic šetřícího nesdílíš. :nevim:
Na co jsi třeba přišla jako úsporu v rámci toho „vánočního“ úklidu, atd…? Našla jsi nějakou levnou vychytávku? Co tedy ten nápad na něco levného na zahradu, atd…? Čekala jsem, že to rozjedeš, ale krom jídelníčku a tapet se zbytky v kumbále vlastně nic. Že si mohu dojít utrhnout na zahradu a vyměnit krabičku s dětmi asi není tajemství. :nevim: Kam třeba na ten samosběr, který jste tu tak zmiňovaly s Herou, že je super a je to levný?

Příspěvek upraven 28.09.26 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28433
28.9.26 09:13
@kornelije píše: Více
:lol: a už si dokončila september? Máš pár dní sklz :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28433
28.9.26 09:15

@Snopy123 veď bol tip na lacné jedlo vonku, objednať jednú porciu a rozdeliť si ju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17999
28.9.26 09:15
@PaníBovaryová píše: Více

Tak já mám spoustu témat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
28.9.26 09:20
@Snopy123 píše: Více

Tak my třeba na samosběr jezdíme kousek od Slaného. Ale pokud to má někdo přes celou republiku, tak je mu taková ráda k ničemu. Musí hledat třeba na Facebooku v lokalitě v místě bydliště. Levné výlety jsou výlety do přírody. Včera jsme se vešli ve 3 do tisícovky za celodenní výlet na Vysočinu i s cestovným, kdy jezdíme vlaky a díky tomu máme levnější jízdné. V sobotu jsme byli na rozhledně, což byl výlet úplně zdarma, jen podle některých to nebyl výlet, když to bylo v rámci města :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
28.9.26 09:27

Tak smele do toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81538
28.9.26 09:33
@Zelnicka píše: Více

Jo, to pak chápu a beru. Já jen rozdavam, ale občas mi ti lidé přinesou třeba tři pytlíky korálku, nebo tašku starých riflí a tak. Taky se mi líbí něco vyrábět a mám radost, že se to lidem líbí a mají radost. Hackujes z klubíček Flower? Jinak samozřejmě práci ti nikdo nezaplatí tak, aby to byl slušný výdělek. Jednou jsem to počítala, třeba vánoční kulička z korálků. Jen návlek trval dvě hodiny. No a pak háčkování. A materiál navíc. Dá mi někdo tisíc? Nedá. Tak to uhackuju a daruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.9.26 09:46

Tak zacni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5490
28.9.26 09:47
@Hera01 píše: Více

Tak K to má přímo v popisu:
hledání levných restauraci a bister, zvelebování domova a zahrady za pár korun.

Tak čekám :-) Po 6 týdnech tady toho moc nebylo. To se samozřejmě může rozšířit. No Slaný asi někomu ze Zlína bude k prdu, ale jistému okruhu lidí by se mohlo hodit.
A procházka na rozhlednu fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.9.26 09:50

Vcera nemela aktivni den. A nevidim na jejim jidelnicku nic spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109769
28.9.26 09:52
@jkra píše: Více

Nejsi z tech tvarohu a skyru překyselena?
Předpokládám teda, že to jíš bez ochuceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109769
28.9.26 10:06

V sunce právě jsou a v syrech taky… U sýrů bohužel i hodně tuku, pokud se ne pes cottage nebo syreckama… Gouda ho má hodne… Akorát, že tihle disciplinovani lidi si dají jeden plátek, 5 orisku apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109769
28.9.26 10:07

Určitě a hlavně stav zásob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17999
28.9.26 10:08
@Venetia píše: Více

Jak si přejete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
28.9.26 10:09
@Venetia píše: Více

To já vím, že tam jsou. Ale někdo jiný asi ne, když jsme podle nich měli včera jídlo bez bílkovin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat