Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
Nechápeš psaný text. Neřeším, co jedí. Řeším, jestli Kornel s jídlem tak lze anebo lze o tom, že má manžela. Což je něco úplně jiného. Jednoduše nesnáším hloupé lidí, a to Kornel je. Protože i lhát vyžaduje inteligenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
A nebo nelže a takhle jim to vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
To bych umřela hlady.. I když poslední dny to mám taky priskrceny kvůli kalorické u obědu… Ale už jsem to konečně dojedla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Neumřela. Ona tam nemá nic hladového, pro tělo strádající. Má tam dostatek bílkoviny, zdravé tuky, vlákninu. Přidala bych trošku sacharidů v podobě třeba pečených brambor bez tuku nebo vařených, ale to je tak vše. Má ukázkový jídelníček. Ty píšeš, že narveš do oběda kalorie a pak zbytek dne to škrtíš. Ona jí průběžně celý den, aby tělo nemělo hlad. Nemusí nic škrtit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Co tam jako furt kupujou? Vždyť je tam furt to samé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
No jo, já zatím chci mít aspoň jedno normální denně… Uvidíme, jestli to bude stačit, atimse mi váha trochu hnula dolů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechej si udělat jídelníček na míru pro sebe. Protože jen podle tvých názorů se v tom neskutečně plácáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dneska. Pohyb bida, jen 10km. A zbytek sauna bazen, cca 5 hodin. Ale hlad nemam. Jeste 2 litry vody a 2 kafe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale to je základ, šalat naždenie objem, hlad z jej jedla mať určite nebudeš. Aj ja by som pridala sacharidy, varené zemiaky bez ničoho sú topka. Alebo ryža, ak kalórie dovolia, k hovädziemu ( neviem ale aké jedlo to bolo).. Ale ja mám sacharidy v normálnom množstve rada
keď som ja v minulosti používala tabuľky, najprv, strašne málo jedla, budem hladovať. Potom som sa naučila skladať jedlá a ešte mi ostalo miesto aj na mlsky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaky doktoři?
Zase tak nehrotim, abych s tím chodila k doktorovi
Když se zadari budu ráda, v nejhorším zůstanu tlustá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty se do někoho navážej kvůli malému příjmu bílkovin
nebo nám tady kecáš s tím aktivním životním stylem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Veď ma bielkoviny v každom jedle
a len ten tvaroh, teda neviem akú značku, bielkovinami pokrýva +- 50% denného príjmu. Jediné, čo ti tam môže chýbať sú sacharidy, to som už písala, či čo sa ti nezdá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit