Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
28.9.26 20:24
@Michelle_M píše: Více

Jak děláš sýrový koláč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17945
28.9.26 20:25

26.9.2026 sobota / JÍDELNÍČEK

Celodenní strava - víkendový pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109745
28.9.26 20:26

3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17945
28.9.26 20:28
@Hera01 píše: Více

Ano, pobyt u kamarádky na chalupě společně s rodinou a přáteli… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17945
28.9.26 20:30

27.9.2026 neděle / JÍDELNÍČEK

Celodenní strava - víkendový pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109745
28.9.26 20:37
@Kelsey1 píše: Více

Chápu, jako já ten cottage musím někam zapracovat
Mléčné výrobky mám ráda, bohužel hlavně ty nezdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
28.9.26 20:37
@Takyjedna13 píše: Více

Těsto je na způsob quiche - 160 g hladké mouky, 130 g másla, 5 lžic studené vody, špetka soli. Na náplň nastrouhám půl na půl Nivu a nějaký obyčejný sýr typu Eidam nebo Gouda, posypu hustě celý povrch těsta a zaliju smetanou 250ml (je to prosimtě ta ke šlehání, aby bylo jasno, tu na vaření považuju jen za vytuněné mlíko :lol: ) ve které jsem rozšlehala 1 vejce, trochu soli. Koření dávám jak kdy a jak se mi chce, zkoušela jsem už oregano, provensálské, sladkou papriku, sušený česnek, osobně mám k sýrům ráda trošku mletého kmínu. Dietní a zdravé to asi není, ale mám 50 kilo i s postelí a dělím se s větším počtem lidí, takže je mé svědomí čisté :D A pozor - když mám málo času, použiju kupované těsto na pizzu, ale nikde to na mě prosím tě neříkej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17945
28.9.26 20:38

Jezdíte na hromadné akce? S rodinnou a přáteli?
U nás to bylo ukončení letní sezóny a vzpomínky na společnou letní dovolenou u moře… Ne všichni se mohli zúčastnit ale i tak to byla hezká mini dovolená s těmi nejbližšími..
Společné opékání špekáčků, popíjel se grog a celý víkend ochutnávali dobroty co se přichystali na stůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26449
28.9.26 20:55
@kornelije píše: Více

jo, včera a dneska pobyt na vojenské charitativní sportovní akci s kolegy trenéry. Pilo se pivo, rum a bezinka, jedl se vojenský guláš, tortilly a párky v rohlíku. Vše placené a vše šlo na válečné veterány. A záchody byly zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10058
28.9.26 20:55
@Venetia píše: Více

Nezdravé věci nemám potřebu přijímat. S tím nemám žádný problém.
Ale je fakt, že co jsem se naučila nějakým způsobem přijímat ten cottage, skýr, řecký jogurt = vždy nějak v něčem zamaskované, zapečené. Tak jsem zjistila, že to funguje, že nemám chutě. Jak jsem si vždycky myslela, že bez sladkého nepřežiju. Týdny si na sladké nevzpomenu. Nebo maximálně okolo MS, když vyletí hormony. Návaly chutí na sladké dřív, to bylo prostě nedostatkem bílkovin. Jen zdroj maso, vajíčka nestačil.
Dneska jsme měli řízek a odlehčenou verzi br. salátu. Řízek dělám v HF. Do salátu jsem dala jen trochu majonézy a řecký jogurt. Pro pocit na oko. Hodně zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28418
28.9.26 21:08

U nás to už roky nie je sviatok. Aj teraz nám Fico zrušil pár sviatkov, vraj pre naše dobro. Aby sme nemuseli byť doma, ale mohli ísť do práce a dostať príplatky za sviatok :lol: samé nepodstatné sviatky - deň víťazstva nad fašizmom, deň boja za slobodu a demokraciu, sviatok sedembolestnej Panny Márie a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28418
28.9.26 21:09
@inkakřivák píše: Více

Takéto mám najradšej a vždy iné, či nájdem na záhrade a v okolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109745
28.9.26 21:10

Sladké mne nikdy zase moc nebralo, s tukama je to o dost horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56949
28.9.26 21:12
@ekira5 píše: Více

Taky teda varis jako kocicka a pejsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28418
28.9.26 21:14
@jkra píše: Více

Takže varím pestré vyvážené jedlo :dance: kedže viem, čo tisíc nickov považuje za normálne 🫢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat