Moje levná cesta
- Fotoalbum (474)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Heduš Homolková píše: Více
Drobenka se dává na jiný typ buchet. Na tuhle nikdy drobenkou nedáváme a všem chutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí si přečíst suroviny a člověk ví, že takovou doma taky dělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Á paní cukrářka nás tu poučila, kam se dává a nedává drobenka, takže znovu - pokud je kyselé ovoce, což červený rybíz je, ale kolikrát jsou i kyselejší meruňky nebo švestky, používá se drobenka. Nepoužívá se na bublaniny. Tenhle recept na klasickou hrnkovou buchtu je univerzální. Nemáš zač. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
A čo si viezla, čo doma nemáš a nekupovala si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vždyť je to nejlehčí a nejjednodušší buchta - klasická hrnková, nic nad čím bych se posadila na zadek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano je univerzální a proti se dá použít i na rybíz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Kornelije oslava soupis toho co vezla ještě před tím, než se Michaela ptala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdy dělám taky takovou bublaninu. Jen zas jiná mouka se použije. Je to prostě nejjednodušší litá buchta, kde se dá ovoce a taky nedávám drobenku. Není třeba. Už tak je to dost sladké. Na společný pobyt bych ji klidně udělala, ale rozhodně bych vzala víc pohoštění. Tohle je nízkonákladová buchta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš fľasa minerálky, ochutenej vodu a dzúsu? To to áno, to už mení situáciu
![]()
Příspěvek upraven 29.09.26 v 06:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Ja ako kedy, niekedy dávam mrveničku. Ale ja dávam menej cukru do cesta, takže kyslejšie ovocie to pýta. Na sladké ovocie nie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Mi na obyčejnou bublaninu drobenka nesedí. Nedávám ji tam. Je to zbytečné. Ale na linecký koláč, kde se dává ovoce nebo na kynutý táč jo samozřejmě.
Mám recept bez drobenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit