Moje levná cesta
- Fotoalbum (564)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
Vidíš a o to ide. Na kyslé ovocie mrveničku dávam, píšeme to viaceré. Takže zase rýpanie, že na tento druh koláča sa mrvenička nedáva, je zas len strhávanie pozornosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tys ji nejedla, tak nemůžeš z fotky vědět, jestli je výborná nebo ne, ale jestli neumíš nic jinýho upéct, tak chápu, že musíš chválit i fotku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Dosť nevyberavo a zbytočne hrotíš situácie, ktoré hrotiť netreba. Jeden blbý kolač a hádky na dve strany kvôli mrveničke
ja koláč necukrujem. Takže čo? Zase štyri strany, že tento koláč sa cukruje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ďalšie, podľa receptu ja neviem posúdiť, či taký pečiem a ako chutí
ja nevážim, všetko robím bajočkom, takže možno mám tovnaký recept, možno nie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už se zas L. uklidni. Dej si něco na nervy. Třeba cukr. Asi máš nedostatek, když se tak rozčiluješ. Tak doplň hladinu.
Vždyť je úplně fuk. Ať si dělá bublaninu každý, jak mu vyhovuje. Nikdo tady nikomu nedrží pistol o hlavy, že to má dělat obráceně, než je zvyklý. Nikdo neříká nikomu, že má měnit své návyky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Tak poznám to podle surovin a fotky, že dělám stejnou a chutná nám. A péct umím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Stejně jako Heduš. Ale ta je evidentně na seznamu oblíbenkyň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase hledáte blbosti aby se mohlo rýpat…
Jak probíhají naše akce…?
Domluvíme se přes telefón co se bude jist, pít a co dobrého se upeče… Teď se nás domlouvalo pět domácnosti… A když se bavíme o alkoholu hlavně teda chlapi tak proč by to někdo měl kupovat když doma toho máme plný sklep…? ![]()
Hostitelka uvařila oběd na dva dny, po našem příjezdu smažila bedle, na večeři se opékali buřty (jedná domácnost) obložená mísa (další domácnost) buchta, pomazánky (další domácnost )…
Každý ještě přinesl nějaké drobnosti jako pečivo, citrony, slané pochutiny apod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Tady jde o rýpani že tato moje buchta je obyčejná a že jsem nedala ani drobenku, ne nedávám, není třeba a není to druh buchty kde jí dávám, dát si na každou buchtu můžeš co chceš, třeba i tvaroh atd…
Akorát tady se někomu nelíbilo že jsem upekla pro něj obyčejnou buchtu s rybízem když jsem měla upéct třeba třípatrový dort… ![]()
Příspěvek upraven 29.09.26 v 07:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se doma taky alkohol objevuje, manžel má zásoby od klientů a to bohužel i toho co se nikdy nedotkne
Je to tedy celkem škoda, protože pro něj je to zcela zbytečný benefit. Jako na oslavy ho nosíme taky, ale tak aby se to využilo. Jako celý mi to přijde škoda akce. Někteří se už naučili mu dávat jiné věci, někteří si jedou „to svoje“ opakovaně
Manžel vypije asi tak 1 lahev za rok, já 0.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tohle je přesně jeden z důvodů, co jsem uváděla, proč nemám takové společné akce ráda - bojím se, že neodhadne spravne, co přivést / přinést, ab nedošlo k pomluvam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
No pokud jedeš mezi své „nejbližší rodinu“ jak tu akci K nazvala, tak předpokládám, že se všichni dobře znají. Proto znají i jejich styl života a ona jejich. Tam zase nemáš co pokazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tuším, že psala, že jeli s přáteli (ale netvrdím, nemůžu to teď dohledávat), ale i v rodině se dokáže pomlouvat. Samozřejmě záleží na "skupině, někde to může být ok. Ale pro mě je to prostě stres, že to udělám špatně, kdykoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Tak to se u nás stát nemůže, jsme rodina a s přáteli se taký známé už desítky let…
A hlavně se člověk domluví…
Jasně že se může stát, že někdo třeba přinese například pomazánku třeba z tofu nebo řepy apod a někomu to nebude chutnat, ale to není důvod k pomluvam, vezme si něco jiného…
A když už mám strach, že někomu něco nebude chutnat tak se prostě můžeš domluvit a přivezeš slané pochutiny, zeleninu nebo třeba nějaké pití…na tom se nedá nic pokazit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit