Moje levná cesta
- Fotoalbum (502)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inkakřivák Navíc bylo naprosto všude, nevěřila bych, že dokáže být i na místech kde bych ho nečekala.
My měli i část rodiny uvízlo v horním patře baráku, snažili jsme se je chvíli zásobovat s hasiči, pak už to nešlo kvůli proudu vody. To člověk v té době nečekal. A ta voda má ohromný zvuk. Brr, jdu pracovat.
![]()
Příspěvek upraven 29.09.26 v 11:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 věřím ti. Protože to bylo hrozně jemné. My to naštěstí neměli v domě, ale vyplavilo to stáje a sedlovnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Na svatbu jsem tech panna cott delala krabice:).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ne. Ovoce je rozmixovane na tom s zelatinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečekaly jste, že K na tu akci na 3 dny přiveze něco víc že ne?
Vždyť skoro nejí, její manžel taky. Toho si dávno všimli jistě i dobří kamarádi. Pokud je to jejich styl života můžeme tomu říkat „vyžírání“ nebo jak chceme ale oni dávno vědí co čekat.
A zřejmě jsou s tím v pohodě, když tedy je 3 dny krmí za kus buchty a darovaného alkoholu ( o kterém jistě ví o původu) a ještě něco. ![]()
Docela bych se nedivila, kdyby sem přiběhl nějaký anonym nám zase tvrdit, jak je to celé super a my jsme ty mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Já myslela, že nejí, protože šetří. Takže když je něco zadarmo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Nie nepoznám. Ja prispievam viac ako je moja útrata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Ještě čekám v tabulce, že si odvezla kastrol guláše, kilo naloženeho masa, krabici rajčat a dvě lahve alkoholu…když by to tam určitě zůstalo a ona to zachranila
a spolu s manželem, kterému stačí krupičná kaše k obědu, ty zůstatky budou jist měsíc a lahve přivezou zase příště na nějakou oslavu.
Tak se totiž šetří, přivezeš plech buchty, odvezeš si dva, přivezeš jednu láhev, " omylem" si odvezeš dvě. A ještě za tři dny nepřítomnosti doma ušetřiš elektřinu, vodu…no, uč se to, dělej si poznámky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Na 3 dny pro 9 osob? Ano zdá. Nepočítám ten alkohol, který se vám stejně válí doma. Protože to je takový dar nedar a často se toho rád ještě člověk zbaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit