Moje levná cesta
- Fotoalbum (436)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Menton píše: Více
Tak to jsi fakt dobrá, že se třeba v 8 večer děláš se salátem na druhý den na výlet na který vstáváš třeba v 5 ráno. To už by se mi nechtělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Kluk ti přijede v pátek večer, ne? Tak který den vstáváš v 5 ráno do práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prečo v 8 večer? Skôr nemáš čas? A do lesa chodíte každý víkend? Máte aj iné výlety, okrem rozhľadne čo si spomínala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Protože se rozhodneme, kam druhý den jedeme
a ano máme i jiné výlety. I jsem tu psala, že v neděli jsme byli na celodenním výletě do přírody. A nějaký výlet máme téměř každý víkend, pokud to nenaruší počasí.
Příspěvek upraven 30.09.26 v 06:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, pravda, překoukla jsem se. Ale každý výlet určitě není v 5 ráno a to, že někam pojedeš tušíš zcela jistě většinou dost dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Hodně často netuším jestli to bude celodenní výlet nebo kratší. Rozhodujeme se často na poslední chvíli. A často vstáváme na výlet mezi 5-7.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vstávala jsem v 5:30 a šla vařit kuřecí rizoto. Po 6 h bylo hotovo. Raději si přivstanu a je domácí jídlo. Než se cpát nějakým pečivem od rána do večera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Tak to je super, že jsi měla tolik času
my od probuzení do půl hodiny odcházíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak září jsi měla poměrně naplánované, vždyť jsi to sem psala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, byly tam dva dlouhodobě plánované výlety. Zbytek byly okamžité nápady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych neměla čas ráno. Tak si ho udělám večer. Je to o prioritách, co chce člověk jíst, přijímat do těla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byl předběžný plán ( i jsem to tam psala), z čeho z nakonec zimování chalupy nebylo, ani Český Krumlov a ten celodenní výlet do přírody byl jiný den než jsme si původně myslela, že ho uděláme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
To je zbytečný
nevysvetlíš, pak nemá být celá oplácaná, když je líná připravit něco jiného než máznutý pečivo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit