Moje levná cesta
- Fotoalbum (553)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
A to si kde vyčítala? Píšem o teplom jedle aj na celodennom výlete. Ale keby si si nedomýšľala, nemala by si do čoho rýpať, hádať sa. Tvoj denný chlieb
že som sa s tebou pustila do diskusie, to duchaplnejšiu debatu budem mať so svojou mačkou. Tak si svoju dávku hnevu ventiluj na niekom inom, pekný deň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
11.9.2026 pátek / KAUFLAND
@ekira5 píše: Více
Tak když jsi celý den v přírodě, tak si tam těžko dáš teplé jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
23.9.2026 středa / KAUFLAND
Cena nákupu 79,80 Kč
@Kelsey1 píše: Více
Dobrý je hodit na pánev rozmíchaná 2vajicka, dát na to tortillu a až vajíčka jsou otočit a dát sýr. Cele to pak ještě naplnit, čím člověk chce.
Nebo večer si naložím kuřecí na stripsy do jogurtu s kořením a ráno jen obalím v rozdrcených corn flakes a dát do HF a stříknu olejem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Však to je co píšu o rýžovém plátu. Vznikne takhle přesně tortila. Nebo se může dát i klasická.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Ty by jsi snad měla Heru platit za udržení sledovanosti diskuze. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Takže opět pšeničná mouka jako v té bagetě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luceno, nedělej se trapnější, hloupější, než jsi. I kdyby si kdokoli dal na výletě jednu bagetu nebo klasickou tortilu. Tak je to furt minimum, než co jsi tady popsala u sebe a syna. Od rána do večera pečivo, pečivo. Samý tuk, cukr. Raději pomlč. Nemáš čas si udělat jídlo, ale vymýšlet své fantas bludy, to máš času na rozdávání. Každý prostě není líný, jak jsi ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
No tak si uděláš mrkvové placky( mrkev, sýr, vejce, sůl), které upečeš v troubě a pak naplníš. Jenze stejně najdeš důvod, proč by to nešlo a nebo ti to nechutnalo 😂 😂 😂 😂 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Tak synek je na intru, hora volného času přes týden, to se vymýšlí blbiny jedna radost
A s výlety předpokládám čeká, jak se rozhodne synek po návratu domů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DROGERIE - vyúčtování
Právě jsem prošla drogerii a kuchyň ať zjistím co bych v říjnu mohla dokoupit a určitě potřebuji suchý šampon, tuhý deodorant a sprchový gel pro manžela, jar do zásoby, toaletní papír ( už tam mám ve špajzce posledních pár ruliček) ještě jeden WC čistič, papírové kapesníčky (nejmíň troje) a dezinfekcí na prádlo…
To je prozatím nejspíš vše ale kdyby bylo něco v super slevě určitě dokoupim…
Příspěvek upraven 30.09.26 v 09:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako ja fakt nechápu proč sem cpe Kornel fotky drogerie a hajzlpapíru z Kauflandu - co to má společného se šetřením?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit