Moje levná cesta
- Fotoalbum (502)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na řadě je obálka
Oblečení, obuv, doplňky - limit 1 000,– Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
18.9.2026 pátek / KAUFLAND
23.9.2026 středa / KAUFLAND
VYÚČTOVÁNÍ - oblečení, obuv, doplňky
Celkově tak nic konkrétního nepotřebujeme, chtěla bych si ale koupit nějakou teplou mikinu, včera jsem se dívala v KIKU na takovou plyšovou za 349,– Kč v černé barvě, což bych i brala ale ještě počkám a kouknu i do jiného obchodu…
Ještě uvažuji nad nějakou sportovní taškou přes rameno, ale zatím není nic co by se mi líbilo, buď nesedí velikost nebo barva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
V najbližšej rodine? Aj áno. Vzdialenejšej to riešim jedlými darčekmi, ak sa netrafím, bude z toho putovný dar na návštevy, posedenia… Využije sa to tak či tak tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Tak vím jakou značku kosmetiky třeba dotyčný používá ale jestli chce nový krém, novou masku nebo šampon třeba už nevím…
Nebo když si bude přát nový mixér tak si sam vybere který se mu hodí do domácnosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leopoldina píše: Více
Děkuji ![]()
A je strašně moc příjemná na tělo…
Byla ještě v růžové barvě s menší krajkou kolem výstřihu…ale to nevím jestli by nebylo škrabaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tím že do Lidlu moc nechodím tak je fajn že je jeho sortiment (oblečení, doplňky, apod. ) v prodeji i v mém oblíbeném Kauflandu.. ![]()
Kamarádka tam teď sehnala v super slevě povlečení (99,– Kč) 100 % bavlna.. Škoda že nebylo i u nás, hned bych ho vykoupila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije My jsme takhle jednou vlezli do Lidlu a tam měli mega výprodej jako prostěradla za 50 Kč, kombinézu na dítě za 60 Kč, taková ta plastelínová hra za 50 Kč, atd… Nevím proč to tam bylo, ale bylo to dopoledne a mizlo to rychlostí blesku. A to povlečení přesně za 90 Kč. Bylo to náhoda, že jsme tam tenkrát vlezli. Jen moje zkušenost ne všechna povlečení z Lidlu a prostěradla jsou kvalitní. Chce to vybírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 mavajú to aj na eshope, predpredaj, keď niečo chcem, nemusím bežať ráno aby mi ostalo, tak aj zľavy. Ja do predajne chodím málo, keď niečo chcem, objednám to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jako ty bref kulicky do zachoda. Dm ma to same za polovinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více´Já normálně taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Ja mám jenom jedno a je v pohodě…
Ty výprodeje mají i u nás a mraky lidí, to nemám ráda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Které? Já jsem nejvíc spokojená s bref… Jiné málo voní, málo pění a jsou hned pryč…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit