Moje levná cesta
- Fotoalbum (501)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Citrony, kola a slané pochutiny na akci na chalupu jsou placené z obálky na dárky, nebo na potraviny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Vícemáme rozdělené finance, já platím to co jsem uvedla..
potraviny, drogerie, všechny narozeniny, svátky (nejbližší rodina) dům a zahrada (jenom takové ty menší nákupy jako květiny, doplňky apod) oblečení a obuv, výlety, a ostatní výdaje ( můj oběd s kamarádkou, jízdné, granule pro kočku a další nezařazené výdaje)
Mám také obálku na vánoční dárky pro rodinu a také obálku na dovolenou..
Manžel když mi něco kupuje například na narozeniny, vánoce tak si to platí ze svého…
Jinak z jeho účtu se platí vše kolem domů, pojistek, různých pravidelných plateb…
Co zůstává posílá (já taktéž ) na jeden náš spořicí účet kde se šetří na větší výdaje…
Ale i tam to máme rozdělené do obálek…
Například peníze z narozenin, vánoc, obálka auto, dům, větší dovolená apod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M ty jsou ze zásob, to se nepočítá. Třeba vypucely ve spajzu. Když ji rostou kachny v mrazáku, proč ne citrony a ten zbytek?
Kdyby si dcera k svátku přála sušák, tak mě to hodně zarazi. Jo, koupila bych jí ho a pak se znovu zeptala, co chce ona osobně k svátku - a kolíčky na prádlo to tedy nebudou, s tím ať počítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Akože kazdému iné zloženie fotky, aby si nedostala 5× to isté? Nie je jednoduchšie kupovať si darčeky iba s tými, ktorí ma poznajú a vedia, čo mi urobí radosť?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Však nedostala jenom sušák ![]()
My to vždy tak máme, něco praktického a něco pro radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije A nemůžeš to nějak sepsat?
Protože z obálky na svátky a narozeniny Ti zmizely peníze na sušák k svátku, ale dcera nedostala od vás pouze sušák. Jsem z toho nějak ztracená.
Příspěvek upraven 30.09.26 v 10:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Jo lego kytky v různých vydání jsme už taky několikrát kupovali
Ale u nás lego jede ve velkém všeobecně. Nejmladší syn ho miluje, ale tedy, bohužel, ho nedostává pouze k nějakému důvodu. Ale má prdlého tatínka ![]()
A taková výstava lega, které obrážejí, to vždy něco přitáhnou.
Ono to není už moc kam dávat, proto ten smajlík. A to mám ještě jeden vlak schovaný, ten asi prodám, protože… Nebo ho dostane bratranec pod strom ![]()
Příspěvek upraven 30.09.26 v 10:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Ty přesně víš co si kdo přeje? Já tedy určitě ne…
A ano mám třeba třicet dárků pošlu každému jeden obrázek a ať si vybere z toho obrázku co by mi chtěl koupit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Já jo no, na to existuje ta aplikace ![]()
Přesně pak se mi totiž nestane že dostanu 4× stejnou lahvičku, která mi 1× na rok klidně stačí. Jeden se mi takhle sešla 5× voňavka, protože všichni ví, že ji používám. Měla jsem ji tedy zásoby na rok, jako super, ale zase k čemu že jo. Koupit bych si ji uměla sama klidně.
Příspěvek upraven 30.09.26 v 10:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
To asi proto, že jsem kupovala další věci už v létě (peníze z obálky červenec a srpen) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit