Moje levná cesta
- Fotoalbum (483)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zelnicka píše: Více
Nehlídá termíny nějaký ten školní systém? Jestli jsem pochopila dobře, dceři se ukazuje, do kdy co odevzdat. A pak mají ještě nějakou skupinu, kde se online domlouvají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Proč pořád počítat? Podívá se na platby z účtu z poslední týden a má vyřešeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano přesně a tady se ještě ke všemu všechny pohybují v jiné příjmové kategorií a na svátky kupují věci za desetitisíce ![]()
Utěrky jsem dostala loni k Vánocům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
A ty snad nejsi jiná příjmová kategorie? ![]()
Já plyšové povlečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna13 píše: Více
No vidíš a někde si to nekoupí hned a přeji si to k svátku, Vánocům…
Každá rodina má jiné nastavení, styl života… A ani jeden není lepší nebo horší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
A dárky jsou jenom o penězích???
Asi žijí v úplně jiném ještě normálním světě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Tak já nejraději dárky dávám, vymýšlím co koupit, vyhraji si s hezkým zabalením, když je těch dárků více tak se snažím aby mi to všechno hezky ladilo do jedné barvy nebo stylu..
A radost mám z jakéhokoliv dárků, hlavně si užívám společný čas s rodinou a takové to veselí a dobrou náladu… Ráda slavím… ![]()
A poslední dobou mi největší radost udělá nějaký výlet, dovolená…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Příklad je špatně, bavíme se o dárků k svátku a ty tady píšeš o mega drahé věci na kterou vlastně nemáte… nechápu co tím chceš říct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
To je i o nastavení člověka, já dostat od babičky jakékoliv utěrky tak je budu mít ještě dodnes a budu je používat i v té super moderní kuchyní..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Jo všichni nakupují svým dětem - studentům v Praze byty
no tak to bych chtěla vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Takové utěrky od babičky jsou navíc mnohem kvalitnější. Take je mám. I povlečení, co jsemm dostala používáme dodnes. Nikdy jsem si povlečení nekoupila, kromě dětských motivů pro děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Jo u nás peníze taky moc nevedeme…
A nebo k dárků když si někdo něco konkrétně přeje a chce na tu věc přispět…
A taky jsem dostala povlaky na polštáře, a ještě sem tam nějakého andilka - andělku, ty já sbírám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela babicky, ktere uz podlehly nakupum na trzistich s cinskym zbozim. Takze tvrdit, ze jejich darovane uterky by byly kvalitní…jako byly hodne polyesterove, takze dlouho vydrzi, zato nesajou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, staré utěrky jsou nejlepší. Nechala bych si i povlečení, kdybych neměla francouzskou deku. A mám ráda i staré kapesníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit