Moje levná cesta
- Fotoalbum (493)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey1 nene, to bude oběd u rodičů a těch 45 korun je jízdné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Kde to obedvas, tohle jsme neplatili za oběd ani ve školce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
A dítě má ve škole oběd za podobnou cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Kde to tam je? To někdy.
Já jsem u sebe za září za cca 2000 a jsou v tom i nějaké věci navíc, večeře pro všechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pche, umím to levněji! ![]()
Dneska dršťková z kotrče a holubinek (našla v pátek v lese), obrácené řízky (kuřecí prsa z mrazáku) zapékané se smetanou (koupena v září albertu v akci, takže to se do října nepočítá) a cibulí (darovaná v září, uskladněna v garáži), bramborovo-celerové pyré (brambory od spřáteleného zemědělce koupené v září, takže opět se to do října nepočítá, maslo mrazák z akce za 25, troška mléka tak za 3 koruny), okurkovy salát (darovaná okurka), kynutý koláč (vejce zdarma, mouka cukr v zásobách), s tvarohem a borůvkama (lesní, oboje z mrazáku), maslo z mrazáku koupené v létě, takže se to do října nepočítá.
Koupila jsem droždí a celer do pyré, plstila dvacku, 19.80 Kč. Dobře, pripočtu 3 koruny za čerstvé mléko, co si kupuju do kafe.
Takže 23 celkem oběd a moučník na svačinu pro 4 a ještě zbylo.
A teď plačte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna13 píše: Více
Mela ryzi a rozdelila si kazde zrnko ryze na jednu porci, takze vydatny low cost obed na cely mesic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Nemám proč. Ráno darovaný dort (bude i zítra, opravdu nebyl dobrý), oběd v práci a k večeři si vezu polévku. Jablka a víno ze zahrady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Akože sa chceš naučiť lepšie čítať slová, ktoré nie sú napísané? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Ano, přesně tak. Chci se naučit číst nevyřčene. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit