Moje levná cesta
- Fotoalbum (493)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Heduš Homolková píše: Více
A hlavne lacný obed v práci je dôkaz, že Kornelije stačí jej rozpočet, aj keď oni v práci obed nemajú
brutálna logika, ako sa naučiť lepšie čítať to, čo nie je napísané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Nie, nie. Lucia odporúča naučiť sa čítať, nie si domýšľať ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když přistoupím na to, že Hera01 žije s partnerem, tak ona, partner a syn utratí za jídlo minimálně 6K. Ale je to to samé, jako 2,6K u Kornelije pro 2. Tady měl někdo na hodině matematiky poslouchat a ne si číst Bravíčko pod lavicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Mohla bys mi prosim rozpocitat tu snídani? Kolik stál jogurt, kolik semínka a kolik jablko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Matiky jsem měl ve škole moc a dnes používám jen počty nebo ještě tak trigonometrii a pythagora.
Vrchol byl před pár lety, počítal jsem body elipsoidu na vrata vjezdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více„Nemusí být… Já jsem u sebe za září za cca 2000 a jsou v tom i nějaké věci navíc, večeře pro všechny.“
A ty opravdu v této větě někde vidíš slovíčko " někdy"? opravdu? u té večeře pro všechny tam vidíš slovo „někdy“?
když už teda řešíme, kdo by se měl naučit číst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Jablko 0, jogurt 5 Kč a chia semínka jsem asi nadhodnotila, když na to teď koukám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Tak jistě, hlavně v zimě, když dýchá, tak jí vytváří víc tepla. Jasný jak facka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně se občas nedivím Zelnicce, že z toho tady má depresi.
Já si číst, že Hera utratí 2 000 Kč pro 2 dospělé lidi a večeře pro všechny (8 jídel) tak taky mám deprese, pokud bych jí to věřila.
A oběd za 45 Kč, na tom bych zamakala a udělala z něj i večeři. ![]()
Ale ona je pohádkář normálně, takže jsem v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
A když se k ní bude v noci hodně tulit, tak ani nemusí mít 2 peřiny a opotřebovávat povlečení. Jíst po vzoru K a H nemusí už vůbec.
A zaměstnání si má vybírat dle výše dotovaných obědů a dostupnosti do zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit