Moje levná cesta
- Fotoalbum (335)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ambruše píše: Více
Tak takový střelec nejsem, abych nechala v bytě puštěnou pračku nebo myčku a odešla pryč. To z mého pohledu dělají jen nezodpovědní jedinci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Proč? Zapnout to trvá stejně dlouho jako zapnout krátký program. Nevidím rozdíl. Pustím a jdi po svých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Tak my neodcházíme z bytu, kdy je zapnutá pračka, trouba nebo myčka. Takže ten čas je hodně důležitý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč? Že by to mohlo vytéct? Za 20.let se mi to nestalo. A bydlíme v RD, takže bych ani nikoho nevyplavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 já zase klidně. Nebo to pustím na noc, třeba troubu, a jdu spát. Nedělá mi to problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Ano vytéct nebo by mohlo dojít ke zkratu a vyhořet. V RD je to asi jedno, tam to odnese jen tvůj majetek. V bytovce z toho může být slušný průšvih. Zkus si dát do googlu vyhledání požár pračky. Není to až tak výjimečná situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: VíceŘešíš pitchoviny…nebo ty nepereš?…takže jde o cca +/-hodinu navic.
Nandáš pračku, přijdeš domů, pustíš a než je večeře máš hotovo…pokud bys to nezvládala, chce si to lip zorganizovat.Za mě je to v naprostým cajku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
A je, to neměla dělat. ![]()
Melas po ní hodit sáčky, aby se sehla a posbírala to.
- Citovat
- Upravit
@Adull píše: Více
Tak záleží na tom, kdy přijdu domů z práce, co děláme před večeří. Takže to spíš vychází tak, že pračku zapínám v 7 večer, aby v 8 bylo vypráno. Nedovedu si představit, že bych sousedy obtěžovala praním skoro do 22. To mi přijde v paneláku dost bezohledné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Proč tak delikátně? Rovnou po ni hodit ten bobek, ať si ho sbalí třeba do kapsy!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zbytečně to hrotíš…pokud bydlí někdo v paneláku, tak holt musí počítat s tim, že lidi perou, vrtají apod…tak bys holt neměla vypráno v osm, ale v devět…a nebo ráno zapnout a než proběhne snídaně, příprava ven, případně v sobotu než dovařiš oběd…je hotovo
..Mě vždycky fascinuje z čeho všeho udělají lidi neřešitelný problém 🤦🏼♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Tak i v paneláku se lidí k sobě chovají slušně a snaží se sousedy neobtěžovat hlukem. Ráno bych ji musela zapínat tak v 5, někdy i dřív, abych prádlo štíhlá vyndat, než jdeme pryč.
Pro mě to není neřešitelný problém. Nepoužívám z mého pohledu zbytečně zdlouhavé a nesmyslné eko programy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit