Moje levná cesta
- Fotoalbum (337)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Takže dcera nechodí do školy ani do práce? Protože jinak by to ani ona neměla šanci stihnout, když prádlo dopere v 7:30 a nějaký čas zabere jeho pověšení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Myslíš, že ráno pouští psa na chodbu v paneláku?🤦🏼♀️ 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši sousedi měli dva obří NO, venčili je zásadně tak, že je vzali na trávník podél jejich zahrady, vedle silnice. Jsou starší a hodně silní, pohodlní jít se psy o sto metrů vys na louku. Nechali je na těch cca 50 m2 trávníku udělat hromady a šli domů. Ovšem na svoji zahrádce to pečlivě sbirali lopatou - a hazeli přes plot🙈 Až to nakonec sousedi z druhé strany ulice nevydrželi a prostě žalovali na obci. Jo a protiargument byl - jsme přece na vesnici, odjakživa tady psi a kočky litali a kadili
Příspěvek upraven 16.08.26 v 12:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pátek není na většině VŠ škola. Přijíždí ve čtvrtek v noci a v neděli odpoledne odjíždí, jeden semestr jezdila dokonce až v pondělí ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť ti píše, že pere v pátek a dcera v ten den nechodí do školy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 to je zase názor ![]()
Na Home Office, jsi kolikrát u PC přilepená stejně jako v kanceláři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže místo toho, aby se vyspala, když přijede v noci, tak musí vstávat k doprané pračce. To mi přijde mnohem lepší dát normální program, když vstane a za hodinku ho jít pověsit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
No, já babu sjela tak, že už nechodí ani okolo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na krk krabičky a než obleze celej panelák, tak máte na víkend vystaráno…tak proto ten pátek 🤔 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč? Pověsí ho, až vstane. Ono to prádlo do těch 9-10 nezasmrádne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: VíceNejsou to krabičky, je velká, nosí piknikový koš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Jak víš, že nám to tam nevadilo? A co s tím máme asi dělat, o tech dvou třech týdnech dovolené to tam řešit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit