Moje levná cesta
- Fotoalbum (402)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adresa píše: Více
Ne, myslím si že normálním ženám nevadí přiznat se že nejsou dokonalé..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Teď jsem nedávno četla že se hodně vrací namáčení prádla..
Pustí to špínu a nemusí se pak dávat na praní doporučená obvyklá dávka prášku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tři litry vody denně, to jsou 2 konve týdne. To vypijou moje 2 truhlíky muškátu.
Ale jo, proč ne, to není nic proti ničemu.
Mně manžel nainstaloval na místo mezi rohem domu a garáží třísetlitrovou nádobu s vikem, na stojanu, s kohoutkem. Konev postavím pod kohout a snadno napustim a manžel mi vždycky tu nádobu napusti dešťovkou, hadicí z podzemní nádrže. Abych právě před dům a na západní sztanu nemusela tahat konve zdaleka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby došla dešťovka, taky už se stalo, tak napustime vodou z vrtu. Ale ta musí stát několik dnů a ani tak to není ideální, je příšerně tvrdá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jít na záchod mimo cestu a uklidit po sobě odpadky - a o tom byla totiž řeč - je normální, ne dokonalost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je prádlo hodně špinavé, tak určitě. My měníme prádlo často, stačí minimum prostředku a namáčení do tvrdé vody by nepomohlo. Škoda čisté vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Nech mě, nech mě, nene neee a nebo ráčí jooo!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poslouchej, to zahrabání potřeby za sebou by mě fakt zajímalo! To to zahrabáváš rukama anebo si sebou všude nosíš polní lopatku?
![]()

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
Takže určitě bych nenechala někde na kraji lesní cesty povlavajici použitý papír.
Výchova z dětství plus zvyk z čundrů z mládí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
Ono když vlezeš hlouběji do lesa, stačí vlastní bota nebo klacek. Fakt není nutné to zakopávat jako poklad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova tak to nevím, nezkoušela jsem botou (moji vyčištěnou botou!
) vyhrabat jamku patnáct dvacet cm hlubokou a do ní pak klacikem přemístit pouzitý papír a ono tento
nebo botou a klackem navrstvit mohylu ![]()
Ale nemám praxi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, napřed vyhrabeš výhlubeň, klidně těch 10 cm hlubokou, jen větší průměr Prostě to, co jde. Pak ji použiješ a následně jen zahrabeš. Prostě taková mohylka. ![]()
Tady nikdo nejezdil na vandry?
![]()
Příspěvek upraven 16.08.26 v 10:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit