Moje levná cesta
- Fotoalbum (129)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zmrzlik píše: Více
A letos je fakt dobrý ročník. Ale znáš to, ty bys zase skončila v někde na nádraží v Německu. A to nemůžu těm ubohým dětičkám udělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč jako?
![]()
Jinak já takhle šílím z pomocnice! Když jsme s ní pár dni sami dva a ona u nás bydlí, tak si vždy dovleče několik tašek oblečení na týden až deset dní, a to pereme každý den, byť nikam nechodí, max. 1× denně na 1 hodinovou procházku. 1-2× obleče rifle a už jsou ve špinavém prádle, to samé pyžamo a další věci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A my budeme mít zítra jídlo zadarmo. Bude oslava a ta je z jiné obálky, ta se do jídla nepočítá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdo to vypil a vůbec se nechtěl dělit?
Kvůli komu nezastavil vlak?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
- Citovat
- Upravit
V září nic neslavíme.
Ale ráda přijedu k vám. S krabičkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teď používáme práškové tablety na praní Persil Power Bars Color , které vždy nakoupím v nemeckyseshop.cz v nějaké výhodné akci.
Již několik let máme polovinu 3l balení Perwollu na barevné prádlo a 4l balení Perwollu na černé prádlo, ale v tom peru jenom já, když jsem v létě sám, protože je mi líto to vyhodit, a vadí mi, že to zbytečně v špajzce zavazí.
Přijeď na návštěvu a budeme prát špinavé prádlo (eMimina).
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Vona je taková ochlasta, že se ožere, a pak o sobě neví?
![]()
@zmrzlik přijeď, mám tu moc dobré pití, stačí když si dáš z každé flašky štamprli a bude Ti (nám) dobře!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit