Moje levná cesta
- Fotoalbum (83)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ekira5 píše: Více
Spíše mě to přestalo bavit… Někdy je to náročné s vámi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Každý mesiac dvanásť rokov? Vždy keď spätne dopíšeš zoznam, najprv týžden dozadu, potom dva meškáš a prestane ťa to baviť. Zas na začiatku mesiaca ťa to baví, opäť meškanie týzdeň a zas ťa to prestane baviť, zas na začiatku mesiaca ťa to začne baviť tak rok po roku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Já to nevěděla, dokud to nenapsala Havlova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Jasné, to vím z předchozí diskuze, je to už dlouho co to tam padlo a nijak zvlášť se k tomu nikdo nevrací, není proč, Kornelije píše český velmi dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Neumíš uvařit za 100 Kč na jednoho? ![]()
Ja to zvládnu za 60 Kč - jedna pizza Ristorante za cca 50 Kč + instantní polévka ze sáčku za cca 10 Kč! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Přesně, obesraný okraje lesa a odpočívadla, a jako bonus tam kde kdo hodí plechovku, platstovou lahev atd
Já nedokážu pochopit, že nikomu nevadí když jde třeba do lesa a nese si pití, tak cestou tam je to plné a těžší, cestou zpět to neváží téměř nic, ale strašně to překáží a musí se to někde pohodit. Urazit pařáty až u zadele fakt že jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka přesně tak. Ale kornela ti vysvětlí, že to oni ne. Oni sice zastaví, kde se jim líbí, krásné romantické výhledy, ptáčci, ticho, ševelení větru a srnky na louce, ale na záchod si skočí někam poblíž do supermarketu, taky si tam na záchodě dají koupel, a večeři nachystají na va4ici. Pak zalezou do peřin, koukají na romantická světýlka, a když na ně přijde hlídač, pustí kornela svůj šarm že řetězu a ukeca ho. Stejně jako rakouského policajta, ne? To jsou takové bláboly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 to už je 12 let? No to tedy. A ještě nikdy nevydržela ani měsíc? No zaplaťpánbůh za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
Ideš na to nesprávne. Kúpiš pár kuracích krídel pred koncom záruky. Vyvaríš ich, prihodís zeleninu, cestoviny máš polievku. Krídla dás so zemiakmi a máš druhý chod. Ak dáš krídlo na osobu, ostane ti aj na večeru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Představuju si to jinak. Zastaví auto, jeden dva běží do lesa. Zbytek čeká v autě a nudí se. Tak si uklidi auto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Ty jsi nikdy v životě nesla na záchod někde v přírodě, že tě to tak rozhodilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit