Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26725
9.10.26 14:13
@Menton píše: Více

Dove pevne mydlo kupuju, to bile, kterym se tu umyvaji miminka, to mam nejradeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9421
9.10.26 16:43
@kornelije píše: Více

Taky podporuji aukce na kočičky, pošli odkaz i mi Děkuji
:kytka:

P. S. Sedím u voleb, tak dočítám dva dny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10301
9.10.26 17:14

Dočetla jsem. Byli jsme 2× na evropských vánočních trzích (nebyl hlavním cílem cesty, to bysme nejeli), chtěla jsem to teda taky vidět, když lidé na ty trhy jezdí jen kvůli ním. Děti si z toho pamatují jen, že jim byla zima a vždy říkají že doufají, že už na žádné další nebudou muset kvůli mě jít. Za nás „povinnost“ splněna.

K pudinku - někdy dříve jsem tu dostala rady, že přece mám vařit dětem puding, že je to super a levné. Já jsem oponovala, že se z toho stejně děti nenaji. A teď už je to zase „špatně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1432
9.10.26 17:19
@Zelnicka píše: Více

Kdybys ty pudinky zveřejnila ty nebo některé jiné zdejší uživatelky, tak by do toho nerýpal. Tohle je zdejší sport rýt do jídla, které dělám já a Kornelije. Takže to nesmíš brát tak vážně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
9.10.26 17:19

Na to si vzpomínám, že jsi napsala, že za stejnou cenu uvaříš hrnec čočkové polévky, které se najíte všichni. Což je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44665
9.10.26 17:22

A byli to ti samí uživatelé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10301
9.10.26 17:26
@Havlova píše: Více

Mas pravdu, to už nevím. Ale bylo jich celkem dost, co si tak vybavuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.26 17:32

Tak ty trhy jsou i o tom, že se nejen projdete a nasajete atmosféru, ale dáte si i nějaké ty dobroty. Pokud tam chodíte mezi stánky a nemáte na nic peníze, také by mě to nebavilo.
To je jako jít se podívat se stovkou na burger festival.
A netřeba mi psát, že je to předražené, je a všichni to víme ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81606
9.10.26 17:43

Byli jsme v Norimberku, ve Vídni, a nakonec stejně jezdíme jen do Prahy na Mirak. Jinak je to všude strašná tlačenice, nebavilo mě to. Dáme si svařák, bramborák a koupíme nějakou drobnost a nazdar.

Příspěvek upraven 09.10.26 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1432
9.10.26 17:44
@Ontarova.Bohyně píše: Více

Tak my si na trzích dáme 1 nápoj. To tak nějak pro tu atmosféru stačí :nevim: a někdy něco menšího k jídlu, ale to spíš výjimečně.
A koupíme 1 novou vánoční malou ozdobičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.26 17:47
@Hera01 píše: Více

A to přece stačí, ne? Dáš si nějaký nápoj, koupíš ozdobu. Nikdo nepíše, že tam máš vyžrat všechny stánky. Ale pokud má Zelnička tři děti a řeší každou korunu, tak i ty tři dobroty/nápoje a ozdoba je pro ni nejspíš výdaj, který nedá. Takže vcelku chápu, že si to neužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4787
9.10.26 18:14

@Ontarova.Bohyně pravda :palec:
S dětmi je to drahá sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26725
9.10.26 18:15

Neni to spatne, jen to nekterym nechutna. Mne treba ji, ale ten teply a vzhledem k tomu, ze zbytek rodiny ma velmi vlazny vztah k pudinkum, nedelam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.26 18:21
@Hanča1234 píše: Více

Je. Stačí dva svařáky, jeden bramborák a vafle a jsi v tom za litr. A buďme upřímní, ty trhy jsou i o tom, že si tam něco dáš. Samozřejmě Heře stačí jen nasávat atmosféru (já bych to dala taky :mrgreen: ), ale ty děcka to vidí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.26 18:28
@Lenka_Hal píše: Více

Já třeba pudink miluju od dětství, i horký 8). Ale běžně si dělám alternativy těch drahých, přidám tvaroh a je to fajn. Nicméně chápu, že každý to nemusí. Stejně jako já nesním vajíčkovou pomazánku, ač chápu ty benefity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat