Moje levná cesta
- Fotoalbum (563)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Naše sousedka dělala pudinkové „poháry“ z 4 barevného pudinku, udělala různěbarevné vrstvy, a prokládala to ovocem. Jako malé mi to chutnalo, ale od té doby jsem to neměla. A teta zase dělala pudink s piškotama, politý sirupem do vody. Taky jsem to jako dítě snědla, i s tím škraloupem.
Kolega zase ujíždí na těch pudincích z obchodu, jak jsou v plastovém kelímku, a nahoře je „šlehačka“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Pokud je na tobě ta diagnóza vidět jako na nich a i mimo volby, tak si určitě někam skoč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Jo, ale holky pro zjednodušení říkají zelené a bile, i když ty zelené jsou ve skutečnosti sedomodrozelene. Jinak to mám zprostředkovaně od kamarádky, nejsem u voleb a ani tam nejdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprve v zivote nejdu volit. Radsi beham u more. Bez rezortu:).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DOVOLENÁ září 2025
Tam byla prespavačka dvě nocí v penzionu…
Je to předposlední video, dnes ještě vložím poslední a pak už budou videa z našich výletu z letošního měsíce září ![]()
Jsem ráda, že koukáte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Slovo „špatný“ jsem právě dala do uvozovek už v původním příspěvku (pro zjednodušení popisu). Ale rozhodně příspěvky u fotky od Hery s pudinky v ledničce na mě nepůsobily pozitivně, naopak většina na mě působila spíše negativně. Jen to jsem tím chtěla říct. Nebyla ani jedna reakce ve styku "super, to je fajn levná svačina, konečně něco dle tématu diskuze, to je dobrý typ, nebo aspoň sice retro, ale dobrý nápad apod.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
A počkej až puding vložím já
to teprve bude hejtu ![]()
Neber to vážně ty příspěvky ostatních, reaguji podle toho kdo ten příspěvek vloží
a pak jen kopou, překrucuji aby ten jejich názor byl ten nejlepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecně nevidím důvod fotit pudink, chleba a další zcela běžné věci. Já tedy nefotím většinově ani v restauraci, … Jen s konkrétním cílem.
A to o doplnění ledničky bylo poměrně vtipné. Ona zvládla během psaní na emimino uvařit pudink? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
A líbilo?
Navštívila jsi i jiné místa na ostrově?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevyjadřovala jsem se k tomu, ale ono to zase tak levné není. Piškoty, pudinkový prášek, mléko, ovoce.
Jako svačinu proč ne. U nás puding jim jen já a dcera.
Našla jsem, co si psala sama o pudingu😉.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Líbilo moc
Myslím, že ne… Jen okolí…
O a jsme byli pobytovi… A co do atmosféry to byla jedna z nejhorších dovolených… Horší už byla jenom Kreta 😱
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia Já mám zase Krétu moc ráda, moje srdcovka. Co se ti nelíbilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit